Selinssmz Feyzadurgun canım emine Zeynep Yılmaz derim kesinlikle ama oda hastaneden ayrılıyor, burcu hocaya iyi diyorlar ama diğerleri ile ilgili bı fikrim yok
Ozgex Feyzadurgun sehruza gittim geçen hafta hic beğenmedim gittiğime o kadar pismanımki beni korkuttu zübeydeye gittim onuda beğenmedim emine Zeynep diyordu herkes haftaya ona gidecektim suan onunda ayrılacağını duydum😢
Queen2 Feyzadurgun bende o hastaneye gidecem büyük bi ihtimal bağcılar medipol iki katı fazla fiyat istiyor hiç esenler mesipolede gitmedim ne yapıcan hangi doktora gidecem bilmiyorum
Mervecimmmm Feyzadurgun burcu Aydın boyama dan çok kişi memnun ama muayene ücreti biraz fazla sanırım yanlış olmasın 1200₺ gibi hatırlıyorum ben kendisine hiç gitmedim ama memnun olanları duydum
Ozgex Selinssmz ayrılıyormu aaa bende tam ona başlayacaktım doğuma 5 haftam kaldı😢doğuma 5 hafta kaldı doktor yok of
Selinssmz Ozgex valla canım ben onda takipliyim geçen hafta muaneye gittiğimde söyledi benimde ucu ucuna denk geldi doğumum yoksa bende ortada kalacaktım
Feyzadurgun Ozgex evet ya bende onu düşündüm ama pek memnun değiller anne adayları bilemedim bende kime gitsem çok da zor bulunuyor güzel bir doktor
Mervecimmmm Ozgex ben doktorun nereye gideceğine odaklandım 😂 o nereye giderse bende otaya gidicem büyük ihtimalle. Yine buralarda aşağılarda falan dedi sadece haftaya Salı gidicem yine kendisine bakalım nereye gidiyormuş kötü bir hastaneye gideceğini sanmam
MeltemKartal22 Mervecimmmm ay şok geçirdim resmen bende Zeynep hocanın hastasyım bunlar niye böyle birşey yapıyorlar ya insanların doğumuna az zaman kalmış etmiş en basiti benim de şaka gibiler yA sinirlerim bozuldu bende pzartesi gidicem umarım yakın bi yere geçiyordur özel özel dedik devletten beterler yA
Mervecimmmm MeltemKartal22 Sormayın bizde şok olduk az kaldı doğuma bi doğursaydık zaten kaç km öteden gidiyorum zar zor iyi bi doktor bulmuşuz son zamanda olacak iş değil. Mega medipole mi geçecek acaba dedim ama Oraya gitse söylerdi başka bi yere geçecek galiba
Mervecimmmm MeltemKartal22 merhaba bugün Emine Zeynep hocaya gidecektiniz öğrendiniz mi nereye gidiyormuş