Selam kızlar
Gebeligim boyunca hep pozitif olan hikayeleri okurdum içim rahatlardı korkularım azalırdı umarım benim hikayemde sizleri rahatlatır başlayalım…
Doğumumdan iki gün önce aşırı bel ağrısı çektim belim çok ağrıdı bu ağırdan iki gün sonrasının sabahı saat 8:30 da bir anda rahmimde bir anda baskı hissiyle uyandım birşey oraya düşer gibi oldu neyse tuvalete gittim sümüksü bir akıntı vardı beyaz şeffaf ama peceteyi baya doldurdu ıslattı da akıntıdır dedim (değilmiş sızıntı şeklinde suyum gelmiş) geldim geri yattım 10 dakika geçmeden rahmim kasıklarım arasında bir ağrı başladı ama dayanabilecegim bi ağrı ağrının dakikalarını takip ettim yayılıyor mu çoğalıyor mu vs 5 dakikada giriyor sancı ve 1 dakika kadar sürüyor geçiyor sonra tekrar geliyor gittikçe sıklaştı 5 dakikadan daha az sürede geliyor ağrı ama yinede dayanıyorum çok yormuyor beni dua ederek sakinleşmeye çalışıyorum artık 5 dakikadan daha az sürede gelince hastaneye gitme kararı aldım saat 9 u geçiyordu evime yakın bi devlet hastanesi vardı oraya gidip doğum başlamış mı başlamamış mı ona göre haraket edicem kendi doğum yapacagim hastaneye gidicem neyse geldik hastaneye çatala çıktım doktor muayene etti ve 4cm açıklık olduğunu söyledi suyumda azalmış akintidan ayırt edemediğim sıvı suyummuş hemen imza atıp ayrıldım ordan hastaneler arası 40 dakika var gidene kadar ağrılarım arttı ama yinede dayanıyorum dualar okuyorum öyle böyle derken hastaneye geldik tekrar çatala çıktım tam açıksın dediler şok oldum hemen nst ye bağladılar kızımın kalp atışlarına bakmak için o sırada ikinma hissi geliyor durduramiyorum büyük tuvalet gibi ikinma hissi geliyor bu durumu ebeye söyledim durduramıyorum dedim hemen damar yolu açılıp dogumhaneye aldılar sadece dua ettim sabrettim bağırıp çığırmadan kendimi yormadan enerjimi düşürmeden sessizce ikindım başımı göğsüme dayayıp 10 dakika geçmeden karnimda bi rahatlama oldu kuş gibi oldum doğurmuşum haberim yok😅 kucağıma koydular herşey bitti geçti suni sancısız ağrısız normal doğumum oldu rabbime şükürler olsun içte yırtılma ve kesi oldu ama yavruma sağlıkla kavuştum önemli olan bu.
hep doğum korkum vardı gebeligimi öğrendiğim andan beri son aylarda daha da çoğaldı panik ataklar geçirdim defalarca ben yapamam ben doguramam ben dayanamam bir sürü şey zehir ettim kendime ama hic düşündüğüm gibi olmadı dualarımın karşılığını aldım hiç korktuğuma değmedi rabbim dualarıma icabet etti
Size tek diyeceğim dua edin allah’a sığının bol bol dua edin ben 9 ay boyunca “summes sebile yesserahu” el mubdi ve er rakib bunları zikrettim hikayemde belirttiğim gibi sancı anında dualarla sakinleştim Ayet el kursi felak ve nas okudum duanın gücüne inananlar bu dediklerimi yaparsa rabbim yardımcısı olur inşallah..🙏 umarım hikayem umut olur korkulu endişeli annelere ferahlık verir…🙂