Hemdemmm Bu haftalarda normal mi bu, ne zamandan sonra açılma olur ? Açılma olması için ne yapmamgerekir ?
Agg0207 Hemdemmm açılma olsa dahi çatın darsa zaten bebek kanala daha zor giriyor yada giremiyor bu sebepten dolayı .bize uzun uzun anlatmıştı bunu doktorum ilk gebeligimde 41 haftada sezeryan oldum aynı sebepten dolayı bekledim sonuna kadar ama çatı darlığı malesef çok kötü normal doğum olsa dahi çok zor geçiyor diğer kadınlara göre daha sanssiziz bu konuda çok fazla dikiş atılıyor
Patricia Hemdemmm ben aynı durumdaydım seninle. Fitil ve suni sancı almama rağmen açılmam olmadı ve sezaryen olmak zorunda kaldım. Doktorun ne diyorsa dinle ben boşuna doktoruma direndim ve 40+0’a kadar bekledim bir hafta daha geçsin belki açılır dedim ama olmadı. Çok isterdim normal doğurmak ama maalesef kısmet değilmiş
Halimbey Benim doğuma kadar hiç açılmam olmadı 41+1de dogum anında sadece yumuşama oldu. Acilma olmayınca suni sancıyla açılmayı sağladılar. Catima da dar dediler. Normal doğuma engel değil ama dikiş fazla olacak içten dediler. O kadar. Normal dogum yaptım 😂
Halimbey Hemdemmm valla bilmiyorum ama içtende dıştanda dikisim oldu dıştan iki taneydi onu biliyorum içten olanı bilmiyorum. Göze alarak normal dogum yaptım iyi ki yapmışım ama dikişlerim çok çabuk iyileşti benim hemen düştüler
Halimbey Hemdemmm bir doktor dogum anına kadar çatı darlığı anlaşılmaz diyordu ne kadar doğru bilemem dogum anında rahim değişiyor açılıyor çatı da elbet degisiyordur
Halimbey Hemdemmm doktorundan memnunsan onu dinle ben devlet takipliyim zaten her türlü bana normal diyeceklerdi😂😂😂 güzel de geçti dogum anım yalan yok ama doktorunuz size normali önermiyorsa onu dinleyin