Beyazeller Ben daha almadım ,fikir olması açısından alanlar beşik ve bebek dolabını paylaşabilir mi ? ☺️
Tbsra95 Beyazeller odan büyük mü büyükse büyük al walla dolap kadar lazım olan birsey yok ben beşik değil de montostorie taraftarıyım
Tiiffany Beyazeller Bundan alıcam. 2 oglum var 3.oglum olacak nasipse. Rahat pratik katlanabilir heryere yanında götürebiliyorsunuz daha öncede kullandım cok kullanıslı.bana kalsa bunuda almam aslında direk yatak bazaya geçiyorum. Bebekleri sallama tarafı deilim ama bu anne yanıda bir yere gidince cok kolaylık oluyor. 6 aya kadar bu sekilde yatırıp sonrasında genc odası alıyorum odasını ayırıyorum bir daha oda düzmemek için. 5.ayda zaten bebege uyku egitimi veriyorum kendi kendine uyumus oluyor https://ty.gl/3z40nfqh0o
Aynenkanka Gardrobun kapalı halini çekmemişim hiç 3 kapılı ikeadan almıştık şifonyer de ikeadan Montessori yatağını özel yaptırdık maskoda bir bebek mağazasından Anne yanı beşiği de joie e bebekten almıştık
Tiiffany Beyazeller Kesinlikle cok pratik oluyor her yere yanında götur. Bebekler kendi yatagına alıstımı çunku baska yatakta yatamayabıliyor
nur34_ Aynenkanka masko bize cok yakin bizde ordan bakcazda hangi magazadan yaptirdin yatagi ve ucretinide soyleyeblrmsn canm
Aynenkanka nur34_ mina baby adem bey var mağaza sahibi, biz kasımda 10.000 yaptırdık şu an ne kadardır bilmiyorum ☹️
Aynenkanka nur34_ rica ederim canım bi de masko da bebe çeyiz diye bir mağaza var oraya da bakın isterseniz
Ebrulicee 3 kapaklı dolap şifonyeri karyolası bu şekilde Park yatak düşünüyordum ama bana çok kaba geldi bu beşiği tercih ettim cibinliği ile birlikte. 4yaşına kadar kullanabilir denildi 2 kademeli anne yanı olarak geçiyor.