Dmrbs18 2aslan_annesi07 34-5 haftalıgım bugün ağrım var diye gittim nts vs iyi ckti serum yedim vs doktor magnezyum verdi 10 gün daha bekleeek iyi dedi şuan olursa kuveze alınır dedi
2aslan_annesi07 Dmrbs18 evet küvöze girme ihtimali var ama 36 dan sonra kullanmayın 37 gibi gelişim tamamlaniyo zaten doktor demişti kasilmayi engelliyor diye sonlara doğru kesilmesi gerektiğini biliyorum
Dmrbs18 2aslan_annesi07 ben sezaryan olacağım şuan başı assada heran gelebilir de tedbirli olun demişti şuan hafif ağrılarım var sanırım engellemek için verdi. Teşekkür ederim . Dua edin 10 15 gün daha beklesin 36 kadar en azından dedi doktor 37 de gelişim tamamlanıyor zaten kuvezlik bir durum olmaz inşallah
2aslan_annesi07 Dmrbs18 evet canim 36 37 de gerek kalmaz insaAllah ama girse de üzülmeyin çok kalmaz gelişimle alakalı bı durum benim oğlum doğumda zorlandığı için girdi 4 gün 3800 doğdu solunumu düzensiz di yani solunum ve gelişimle alakalı sizin az kalmış ❤️
2aslan_annesi07 Emine52_34 ben kullanmıyorum canım ağrılarım olmuştu ama istemedim doktora sorunca söylemişti sonlara doğru bırakılması gerekiyor demisti