Elifeski22 Ben tavuk et görmek bile istemiyorum önce çok severdim şimdi yiyesim gelmiyor tiksiniyorum birde kokulara duyarlılığım arttı sanki ufak bir kokudan da tiksiniyorum sizde durum nasıl kızlar ? Ben 10 haftalık oluyorum yarın 🤰🏻🥲
nur34_ Elifeski22 aynisinin tipkisydm🤭☹️cok zor surec allah yardmcn olsun canim benim ben esimden bile tiksindim kimsenin yanina oturamıyordum herkesten koku geliyor du yemek yiyemiyodum 3 gun su dahil hic bisey yemedigimi biliyodum zor ya insan cokuyor inşallah uzun surmez seninki
ipekmom_ Elifeski22 31.haftadan selamm hala koku hassasiyeti devam ediyor tabiki buna bulantı ve kusmalarda eşlik ediyor 🥺
Mewosss Elifeski22 bende çaydan ve sarımsaktan tiksindim aylardır çay içmiyorum 😢 koku hassasiyetim benim aşırı vardı 16.haftamdayım bitti denecek kdr azaldı
Banubebek1 boygirlmom 17 haftalığız biz et tavuk balık ağzıma bile sürmüyorum cok tiksindim önceden bayılırdım ama şimdi kokularına bile gelemiyorum inşalla doğum sonrası düzeliriz Bi an önce normale dönmek istiyorum çok şükür gelişimimiz iyi😊
miray_85 Benim 5.aya kadar koku hassasiyetim sürdü sonrasında eskiye döndüm sanirim bu herkezde olan bir durum aksini hic duymadım
Elifeski22 nur34_ hadi ya o kadar zor desene 🥲 bende bugün öğlen yemeği yememiştim az önce akşam yemeği yedim onda da kaynanam tavuk patates yapmış fırında patatesini yedim 😂 Allah yardımcımız olsun İnşAllah 😊🤲 onlar sağlıklı olsun da ❤️
Elifeski22 ipekmom_ ayy Allah yardımcın olsun benim henüz bulantım kusmam yok da tiksinme var kokulardan yiyeceklerden tiksiniyorum önce yumurtadan tiksindim sonra tavuktan felan
Elifeski22 Banubebek1 İnşAllah düzeliriz eşim bile şaşırıyor sen çok severdin diye😂 balığı önce yiyemezdim şimdi balık yiyesim geliyor çok değişik durumlar ya
miray_85 Elifeski22 aminn rabbim kolayliğını veriyor eee anne olmak kolay değiil şu hamilelik bizlere çok sey ögretti 😊
nur34_ Elifeski22 yani bnm cok zor gecti hergn agliyordum çöktüm yani pskoljkmn rabbim sabrini veriyo sanirim cok sukur sayili haftalar kldi kavusmaya simdi yine mide bulantısı yasyrm ama bunada sukur nplm allah hepimzn yardmcsi olsun
nur34_ Elifeski22 yani bnm cok zor gecti hergn agliyordum çöktüm yani pskoljkmn rabbim sabrini veriyo sanirim cok sukur sayili haftalar kldi kavusmaya simdi yine mide bulantısı yasyrm ama bunada sukur nplm allah hepimzn yardmcsi olsun
Elifeski22 Nurr_22_22 benim eşim pek sevmediği için bende pek aramam da yemem de 😂 yesem belki bende tiksinirim
Haticehilal Elifeski22 ilk gebeligimde sıkıntı yoktu ama.simdikinde bende tavuktan uzak durmak zorunda kaldim ilk aylar su an 29.haftadayim yeni yeni yemeye başladım tekrardan