Deletedmom_110 Hallerimvarbenim humana kimyonlu rezene çayı çok iyi tavsiye ederim çok fazla süt yaptı bende gazı da alıyordu günde iki fincan içiyordum ben
Nurr_22_22 Hallerimvarbenim nasip yapıyorsunuz peki bende deneyeyim bebeğim 22 günlük gazını yaparken sesinden korkuyor zor yapıyor belki işe yarar
Hallerimvarbenim Nurr_22_22 Bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı kimyon at canım 10-15 dk bekle kimyon dibe çökünce suyu iç
Deletedmom_110 Hallerimvarbenim biogoia gaz damlası tavsiye ederim bize iyi gelmişti birtane daha vardı ama hatırlayamadım ya üstünden çok zaman geçti gaz çok zor çok bende ağlıyordum onunla birlikte Allah yardımcın olsun canım
Hallerimvarbenim Deletedmom_110 Nurseyi diyorsun sanırım bize hiç faydası olmadı malesef gaz damlasının zeytinyağı daha etkili ondan
Deletedmom_110 Hallerimvarbenim kiraz çekirdekli bişeyler var onu denedin mi canım nette gördüm ebebekte varmış. Biz arabaya binip saat farketmeksizin tur atardık sokaklarda gazı çıkarmaya baya faydalı oluyodu tavsiye vermek istedim bizde yaşadık anlıyorum seni
Hallerimvarbenim Deletedmom_110 Ya şu kiraz çekirdekli ayakkabıları diyorsun evet ondan da var onuda denedik🥲 ah teyzesi ya sadece saç kurutma makinası rahatlatıyor ona da alışsın istemiyorum
Deletedmom_110 Hallerimvarbenim iyi geliyorsa boşver alışsın ya ne olacak sanki ağlayan bebeklere dayanamıyorum ben oyy kuzum ya inşallah geçer bir an önce benim kızımın iki aylıkken tamamen bitmişti sizin şu an kaç aylık en fazla üç ay sürüyor sonrası kolik zaten😭
Hallerimvarbenim Deletedmom_110 Ay hiç sorma ya çok üzülüyorum yüzünün o halini görünce dayanamıyorum hiç daha 12 günlük