Öncelikle bir Hataylı olarak tüm depremzedelerimize geçmiş olsun, vefat edenlerimizin mekanı cennet olsun 🙏🏻
Sonunda, sonundaa buraya ben de hikayemi yazmaya geldim 🥰 darısı tüm bebiş isteyen ve bekleyen annelerimin başına olsun, tarifsiz bi duygu 🐣 şimdiden söyleyeyim biraz uzun oldu 🌼
Ben hamile olmadan önce bile sezaryen doğum istiyodum bu benim kendi tercihimdi 😂 bi ara normal mi denesem moduna girip 2 saniye içinde geri çıkıyodum hsjdj zaten bebeğim de normal gelmek istemedi, boynunda kordon vardı ve yüzü dışa dönük duruyodu 🤷🏼♀️ 38+4’te 13.01.2023 olucak şekilde günümüzü aldık ve tarihi de ben seçtim 🥰 sabah 8’de hastaneye gittik ve yatışım yapıldı. Hemşireler “ikiz bi doğum geldi ve onun ameliyatı uzun sürücek önce seni alıcaz dediler” nasıl heyecanlandım anlatamam bu arada da bi gün önce akşam saat 8’de yemek yemiştim bi yandan da nasıl açım hem yemek hem doğum düşünüyorum 😂 Odada eşim ve annem vardı çıkardılar tek kaldım bi tanesi damar yolu açarken diğeri sorular sormaya başladı. Damar yolu açarken o kadar çok canım yandı ki (sinire denk geldiği için) ahh diye bağırmışım 😂 bir iki soruya cevap verdikten sonra benim başım dönüyo dememle bayılmam bir oldu 😂 kendimi bildim bileli tansiyonum hep düşüktür ve 9,6 veya 10,6 çıkar en fazla 🤦🏼♀️ o yüzden bayıldım. Bayıldığım için ikiz doğumu benden önce almışlardı ve benim ameliyathaneye gitmem 10.30’u buldu. Ameliyathane ortamı çok iyiydi 2 kadın 2 erkek hemşire vardı bana sorular sormaya, şakalaşmaya başladılar hepsiyle tanıştık. Spinal için pozisyon aldım, önden hemşire destekliyo zaten ve asla ama asla acımıyo gerçekten buraya hep yazıkları gibi elinize açılan damar yolu bile daha çok acıyo. Spinal sinek ısırığı gibi bile değildi. Sonra ayaklarıma doğru bi sıcaklık gitmeye başladı ve uyuşmuştum, yatınca önüme perde çekildi. Doktorum geldi ve biraz konuştuk sonra başladı beni kesmeye sanırım 😂 asla ses acı hiçbir şey yoktu aslında benim tansiyonum zaten düşüktü daha da düşmüş heyecandan burda da “sedye sallanıyo” dediğimi hatırlıyorum sonrası yok hsjd gözümü bi açtım buhar vericekler gibi yüzüme bişey tutuyolar ben de sanıyorum ki buhar bağlanıyo derin nefes al dediler ben hooop uyumuşum 😂 resmen uyurken doğurdum sjjd sonra bi ağlama sesi duydum kafamı sağa doğru bi çevirdim bebeğim ağlıyo ve temizleniyo aaaa doğdu mu dedim bana hepsi gülüyo 😂 doğdu dediler tabi ben o kafayla yine uyumuşum. Sonra bi ses duydum “gözlerini aç annesi bak burda kim var gamzeleri bile var” dedi 🥰 gözlerimi açtığımda bebeğimi yüzüme koydular bakmaya doyamadım… Pamuk gibiydi, gamzeleri vardı ve burnumu emmeye çalışıyodu şıpır şıpır diye 😂 biraz fotoğraf çekildik telefonumu hemşireler istemişti sonra ben yine uyumuşum 😂 bi uyandım dikilmişim bile hasta bakıcıları bekliyodu herkes bitti mi dedim bitti dediler 🤷🏼♀️😂
Saat tam 10.51’de 2.950 gram 49 cm dünyalar güzeli kızım doğdu, o kadar minicik ve beyazdı ki o benim parmak kızım 🌼🐣🥰💛 ben de 11 buçuk olmadan odama geçtim yarım saat sonra da bebeğim geldi yanıma hemen 🤤
Hastanem, ameliyathane, hemşireler, odamız her şey çok iyiydi 💛 bi daha doğum yapsam yine sezaryen olmak isterdim. Akşam saat 6-7 arası ilk yürüyüşümü yaptım. Herkesin dediği gibi ilk yürüyüş biraz zor ama yürüdükçe açılıyosunuz. Ben ondan sonra asla oturmadım koridorda 5-6 tur attım odada da hep ayaktaydım bebeğime ben baktım. Bir gece kaldık sonra evimize döndük. 38+4’e gelene kadar toplam 10 kilo almıştım. 2 hafta içinde 10 kilonun hepsini verdim, bol bol su içtim. Sütüm de 2. gün geldi 🥰 bugün artık tam 40 günlük olduk… Gerçekten zaman o kadar hızlı geçiyo ki her anın fotoğrafını çekip bolca öpüp kokluyorum. Bu tarifsiz duyguyu hak eden, anne olabilicek her kadının yaşamasını diliyorum 🙏🏻💜
Merak ettikleriniz varsa 40 günlük annelik tecrübemle tüm sorularınızı yanıtlamaya da çalışabilirim 🥰😂 buraya kadar okuyan herkese çok teşekkürler güzel anneler ve anne adayları 🐣🌼💛

🧿🥹🤤🌼🐣💛🧿