momyy__ incikaya kızım olursa inci veya Ezgi düşünüyordum Ezgide karar kıldık ama incide çok hoş naif bir isim
incikaya momyy__ biz de iki isim arasında kaldık sizlerden de fikir almak istedim teşekkür ederim hangisi çıkarsa onu koyacam 😊
bastet Bence i ile baslayan isim cocuga ilerde sorun yaratabilir, bu cocuk hep turkiyede yasamak istemeyebilir sonucta
Ayselsinan bastet burda ne demek istediniz neden turkiyede yasamak istemesin birde neden i harfi sorun yasatir ilk defa boyle bisi duydum meraktan soruyorum…
MugeGuness Ayselsinan yurtdışında yaşamak isteyebilir belki. İngilizcede büyük i olmadığı için telaffuz sorunu yaşanabilir onu demek istemiş hanımefendi herhalde. Mesela eniştemin adı Aytaç. İngilizcede ç harfi olmadığı için yabancı ülkeye iş seyahati yaptığında o ç c olarak yazıldığı için Aytak diye hitap ediyorlarmış 😃 Ama ben yine de İnci ismini çok kibar buluyorum 🌸
bastet MugeGuness evet bunun icin söyledim benim de ismim Doğa ve ingilizcede ğ harfi olmadığı için çoook sorun yaratıyo telaffuzu geçtim ismimi tam anlamıyla yazamıyorum hiçbir yerde kabul edilmiyor çünkü türkçe karakterler..
bastet Bu arada inci ismi cok zarif evet yanlıs anlamayın elestirmek vs icin söylemedim sadece ilerde sorun yaratabilir diye söylemek istedim yoksa sizin tercihiniz tabii ki