Tugceee95 Gizemgksnmz aa bu dolap modelndende kaydetmıstm görsel olarak acaba kendı yerınde varmı bu dolaplardan
Gizemgksnmz Tugceee95 bilmiyorum gidip bakmadım ama kurulum imkanıda sağlıyorlar birde çok iyi paketlenmiş geldi hasar yoktu bizimkinde ben beşiğide Koçtaştan aldım hepsini horoz lojistik ile getirdiler
Aynenkanka Tugceee95 evet çok büyük değil ama yetmezse ilerde tekrar yaptırırız dedik bir de giyinme odama koydum ben çok alanım yok mevcut dolaplardan dolayı
Tugceee95 Gizemgksnmz Hadi ya bakıyorum smdi onada bakalm gule güle kullanın ınsallah trendyoldaki ğrünle aynı markası seyı falan hepsı aynı yerden getırıyor sanrm
Gizemgksnmz Tugceee95 trenyolda muhatap bulmak sıkıntı olur diye koçtaşı tercih ettim ben aynı ürün vivensedede var ama fiyat farklı
Tugceee95 Gizemgksnmz Evet ben bi modele baktm vivenseden bıde btane daha begendm bunun düz modeli bılemedım nasıl gelır dıye sadcee
Gizemgksnmz Tugceee95 ben kurulumu yapmadım henüz ama parçaları açıp baktık sıkıntı varmı diye sağlamdı dolap kapakları görünen yerler MDF geri kalanlar suntalam geldi fiyatına göre çok güzel bir ürün yakın zaman kurabilirsek o zaman da görsel atarım size
Gzmm- Aynenkanka biz de ikeadan bu dolabı ve hemnes şifonyer aldık kulpları ahşap olarak değiştirdik her gören nerden aldığımızı soruyor hem çok modern hem kullanışlı oldu asla arşiv dolabı değil siz de güle güle kullanın ❤️
Aynenkanka Gzmm- aynen ben de hasır kulp aldım daha takmadık ama şifonyeri delmek istemiyorum kulp takmak için kararsız kaldım
Tugceee95 Gizemgksnmz tamam cok ıyı olur atarsanız 🥰 gğle güle kullanın tekrar ınsallah guzel gunlerde 🙏🏻🥰