Patito__ Selam arkadaslar 2 gundur belim cok fazla agriyor belimin en alt bolgesi bosluk bolumu dedigimiz yer adet günüm 27 subat -ovulasyonumun 6. Gunu Hamilelik belirtisi olanlrmi cok bel agrisi yasayan varmi yoksa baska bir seyin habercisimi acaba??
Meltems53 Patito__ bel ağrısı ilerde oluyor benim bildiğim 27.haftadayım yeni yeni başladı. Belirti olarak genelde kasık ve karın ağrısı olmuştu bende.
beyzacmvrc Patito__ bende en bariz belirti nerdeyse oydu çok bel ağrım ve kasık ağrım oldu öğrendikten sonra da birkaç hafta a Hala devam etti
funnymummy Patito__ benim adet dönemi de belim ağrır ve o dönemde belağrım ve göğüs hassasiyetim vardı sadece karın kaşık ağrısı yaşamadım bilmiyorum belirti olabilir tabi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Eylulkelebegi Benim bel ağrısı ardından bel tutulması ve yürüyememe ile başladı. Olabilir neden olmasın 😋
Patito__ Eylulkelebegi cok tesekkr ederm bnmde ayni ozeklikle ayakta kaldigimda asiri agriyor insallah bnmkide hamikelikle alakalidir 🥰 saglikla kucaginiza almak nasip olsun aminn
Patito__ beyzacmvrc cok tesekkur ederim cnm Rabbim saglikla nasio etsin evladinizi. İnsaallah benimkide hamisliktendir 🥰