Nazendehanim Emineyuksel_1 tekmeyi hissettiginizde o pıt pitlarin hıçkırık olduğuna inanıyorsunuz çünkü tekme öyle hafif bir şey değil ❤️
Emineyuksel_1 Syma_07 3-4 kere pıt pıt edıyo bi seferde özellıkle yattıgım zamanlar yapıyo ne yiyoda hıçkırıyo acaba😂
Syma_07 Emineyuksel_1 canım benim 1 kere oldu 19 haftaligiz 1 dakika Felan düzenli ritmik şekilde attı bidaha olmadı
Bir_prens_annesiiiii Emineyuksel_1 anne karnında nefes alıp verme egzersizleri yaparken akciğerlerine amniyotik sıvı kaçıyormuş bunun sonucunda hıçkırıyorlarmış bende çok yaşıyorum🥰
Yeliff78 Emineyuksel_1 bebeğinizin hareketlerini hissettiyosunuzdur muhtemelen.hıçkırıklarını hissetmek için erken gibi 28. 30. Haftadan sonra belirgin bi şekilde hıçkırıkları hissediliyor diye biliyorum .
Anneadayi0404 18+4 bebek tekmesi nasıl oluyor benim genelde sağ tarafta boyunda bi damar atması oluyor ya onun gibi işte benimki o şeklde oluyor acaba o bebek mi bazen rahmin bir üstündede aynı şeklde oluyor 😍😊😊🤭
[silindi] Anneadayi0404 evet bende de o şekil oluyor her gün hissediyorum çok şükür yattığım zamanda balık gibi yüzüyor sanki 😁
ArvenMom Emineyuksel_1 bende de pıt pıt atma oluyodu bebeğin hareketiydi vurmasıydı canım seninde olabilir
Anneadayi0404 arirangg yok hamile kalmadan önce o sağ tarafta felan olmazdı öyle hiç bu hamile kaldıktan sonra oluyor