Gnl01 Kızlar 28 haftadayim ve okadar hareket ediyor ki gece zorla uyuyorum ve oturuyorum hep sağıma vuruyo sizdede öyle mi?
Mucizem33 Gnl01 26 haftalık bizimde sağ sol surekli hareket halindeyiz masallah rabbim.saglikla doğmayı nasip etsin
Meltems53 Gnl01 bizimkinin ayakları sol tarafta çoğunlukla solda hissediyorum. Hareketleri de sabah başlıyor akşama kadar oynuyor. Ama uyurken çok rahatsız etmiyor oğluşum 👼🏻
2prensesannesiiii Gnl01 26+1 haftalığız sağ sol vuruyor 🙏🏻 Bazen hoplatıyor beni ama olsun Hareket etsin yeter ki 🥰
defneemom Gnl01 34. haftadayim saga donsem kendini oraya atiyor sanki,sola donsem oraya atiyor sanki. gece zaten en son ne zaman kesintisiz uyudum hatirlamiyorum 🫠
2prensesannesiiii Gnl01 amin inşallah 🙏🏻 🥰etmezse bu kez neden hareket etmedi iyi mi diye endişeleniyoruz 🙈
Gnl01 defneemom aynı ben hiç uyuyamıyorum. Hangi tarafa dönsem oraya geciyo Bende altımda ezilir diye kendimi çeviriyorum 🤣
Lazz61 Gnl01 32+6 aylardır içerde yoğun bir çatışma var sağ, sol, alt, üst asla yer ayırt etmiyoruz 😂 çıkış yolunu bulacak diye aklım çıkıyo valla bayağ kazı çalışmasıyla çıkacak sanki 🙈
Lazz61 Gnl01 versin versin sana ileriki haftalardan bildiriyorum kuzum kendine yatacak değilde böyle rahat oturacak bir yer ayarlamanı tavsiye ederim 😂 armut koltuklar varya puf puf hehh öyle bişey belki biraz uyursun 😜