Azrazerin Bakırköyde perinatoloğa giden varmı acaba ? Yada avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz perinatolog ve ücretleri bilgisi olan yazabilirmi?
Azrazerin Ysn sizi doktorunuzmı yönlendirdi yoksa kendinizmi buldunuz birde ücreti nedir onun? Ben ermeniye gidiyorum detaylı için beni bakırköye yönlendireceklerini söylediler daha vakit olduğu için isim yer söylemediler merak ettim bende
Ysn Azrazerin ben zaten en başından beri perinatolog takibindeydim ama kendi perinatolog um maalesef beni çileden çıkardı strese soktu sonra ahmet gül hocayı buldum bi kaç doktora sordum iyi midir diye ne varsa söyler güvenebilirsin dedi öyle gittim
Selintosh Bu konuyla ilgili yakın zamanda bir başlık daha açıldı arama yerinden oraya ulaşın isterseniz bir sürü Bilgi var.
nscaslan3437 Deletedmom328 bende ona gittim mükemmel bir kadın baya ayrıntılı bakıyor ve seni rahatlatıyor 😍
Melis_tugba Azrazerin evet perinatalog daha iyi radyolog baktı diyelim bi sey görsüm sen perinatologa gönderirler en iyisi bencede
_RainBow Azrazerin altan cebeci var çok bilgili bir doktor gerçekten arayıp bilgi alın isterseniz muayene ücreti vs 550 detaylı ultrasonu içiniz rahat olur bir çok doktorun önerdiği bir hekim bahçeşehirde netten araştırıp bakabilirsiniz.