meliiisoz Kızlar haftanız ve artan şikayetleriniz ne acaba.Biz 22+5 olduk karın ağrısı ve hazımsızlık reflü çok yoruyor🤦🏻♀️
Gzo meliiisoz bende 21 sol bobrek kasik agrisi vajina agrisi devam ediyor dhada üstüne eklenmez umarım 🙏
Htcsnmz03 meliiisoz 24 haftalığız karnım belim ağrıyor şişlik bir taraftan geceleri de uyuyamıyorum 🥺
meliiisoz Gzo benimde genelde sağ böbreğim ağrıyo vajina ağrısıda ara sıra oluyor tüm belirtileri yaşıyorum sanırım🤦🏻♀️😒
meliiisoz Gzo sizi çok iyi anlıyorum her ağrı benide korkutuyor üstelik gebeliğim riskli diken üstünde oluyorum ama böbrek ağrıları normal diye duymuştum inşallah bir şey yoktur gönlünüzü ferah tutun🙏🏻🤲🏻
meliiisoz Htcsnmz03 ahh o karın ağrısı üstüne birde kabızlık olunca benimde aynı şekilde bazen gerçekten dayanılmaz olabiliyor🥺 bu haftalarda geceleri bende uyuyamıyorum şikayetlerimiz aynı maalesef Rabbim yardımcımız olsun🙏🏻
Gzo meliiisoz yaa gecmis olsun neyiniz vardi bende riskli gebeyim malesef bide serklajliyim sürekli bi agrim var alistim artikda ne bileyim su gunler cabucak gecse dyorum🥲
Gokyuzumavi meliiisoz Bende 6+6 daha çok yeni ama sol böbreğim ağrıyor hatta iki gün önce böyle iğne batıp çıkar gibi sızı oluyordu ara ara ama idrar tahlillerim vs de temiz çıkmıştı ama yine de korkuyorum sizin bu dediğiniz ben gibi yenileri de kapsar mı 😕
Htcsnmz03 meliiisoz amin canım kucağımıza alacağımız günleri düşünüp sabredelim bunlar geçecek geriye güzellikler kalacak inşallah 🙏❤️
meliiisoz Gzo bende sizin gibi serklajlıyım sizede çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı sürekli erken doğum korkusu var 30lara bir gelseydik🥺🙏🏻
meliiisoz Azeriqizi rahim büyüdüğü için baskı yapıyor canım bebek büyüdükçe bu şikayetler oluyormuş organlar sıkışıyor
meliiisoz Htcsnmz03 inşallah o güzel günleri iple çekiyorum sabretmekten başka çaremiz yok annelik zor 💖🙏🏻
Gzo meliiisoz yaa insallah inşallah su mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim o günleri bibgosterse 🙏🤲🏻 ne zaman serklaj oldunuz