ebru_isik34 Kızlar selamm😊 Cildinde sivilce problemi yaşayan varmı aranızda özellikle yanak ve çene kısmımda sivilcelenme oldu neden oluur ☺️
[silindi] ebru_isik34 bende de ufak ufak çıkmaya başladı büyük ihtimalle hormonlardan ben normal yüz temizleme ürünlerimi de kullanamıyorum doktorum mümkümse sadece su ile temizle cildini dedi :/
Neseyakut ebru_isik34 son dönemde çok arttı ben hamile değilim. Sanırım deprem de haberleri izlerken çok stres oldum. La Roche temizleme jeli ve toniğini aldım. Bugünde bioderma nın nemlendiricisini aldım. Sabah akşam temizleyip nemlendiricem bakalım geçecek mi
ebru_isik34 Neseyakut umarım etkisi olur ya stresle alakalı da olabilir son zamanlarda fazlasıyla üzüldük tedirgin yatıyoruz hala Allah yardımcımız olsun valla 🥺
Sevdemmm41 Benim öle ya heryerim sivilcelendi sırtlarımda bile var aloe vera sür iyi gelir diyorlar ama tedirginim bi zararı olur mu diye
AsyaCngz55 ebru_isik34 ergenlik döneminde bile bu kadar sivilcem yoktu. Hepsi de çenemin etrafında. Demek ki hormonlardanmış sayende öğrendim.