Dillaraaa Kızlarrr sleppy nin bio natural, natural ve extra arasındaki fark nedirr hala anlamış değilim bilen varsa aydınlatsın beni🫣
Ledeyna21 Dillaraaa natural ve bio natural arasında hiç bir fark yok diğerini bilmiyorum ve şimdiki bezler aşırı küçük beden değiştirince bile arada fark yokmuş gibi beden arttıkça sayı azalıyor maliyet artıyor bence molfix çok kullanışlı
berceste5155 Dillaraaa bio natural biraz kaba bezi yeni bağladığınızda bile kıyafetin üzerinden sanki bez doluymuş gibi gözüküyor extra çok ince limon kokulu sızdırma yaptı bizde natural en iyisi bence hem kalınlığı ideal hem de sızdırma yapmadı
cahillesohbetikestim Dillaraaa extra biraz parfümü gibi pişik yapma olasılığı yüksek. Natural bizde pişik yaptı ama çoğu kişi memnun. Bio natural en iyisi hem yumuşaklık hem emicilik açısından çok iyi pişik şikayetimiz de olmadı.
2022bebeki Dillaraaa Bionatural yenidogan dönemi için en iyi bence içeriği temiZ sizdirma, pişik vs de hiç olmadı
Aselzerya Ben natural kullanıyorum kızim 2 yaşında geçen kaynima al dedim bilmemis ekstra olanı almış aşırı kötü bitirmeden yeni pakete geçtim mecbur çünkü çok sizdiryordu ama naturelden memnunum sızma falan yok
Dillaraaa yeni doğan bebeğime alcam ilk etapta ne kullancam bilemedim ama genelde herkes natural serisi demiş teşekkürler kızlarrr