Yalova-sutlac 40+5 olduk sancinin s si bile yok otu suya koysam acilmayla birlikte sanci baslarmi acaba
Aselhumaninannesi Yalova-sutlac hiç duymadım onu doğum anında suya koyuyorlar bol bol egzersiz yapın sguat yapın belki işe yarar
Yalova-sutlac Aselhumaninannesi yapıyorum ama iki gun icinde gelmezse suni vercekler ve gelmeyede niyeti yok gibi
Yalova-sutlac Edda28 duasini okudunuzmu ve inanarak yapmaniz gerekiyo ben cok inanıyorum ve ona guveniyorum sanirim cok hareketsizdim
Aselhumaninannesi Yalova-sutlac hayırlısı olsun sizin için benim kız kardesimde öyle olmuştu suni sanci ile açılmaları oldu onunda
Edda28 Yalova-sutlac evet yaptım duasını da bende inanıyordum ama olmadı yani açıldı Meryem ana otu ama bende açılma olmadı
Yalova-sutlac Aselhumaninannesi amin suni sancidan korkmuyorum aslinda ama kendi sancimla olsun isterdim
Aselhumaninannesi Yalova-sutlac doktor illaki bir tarih vermiştir size şu güne kadar sancı olmazsa diye sizin için hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun tüm gebeleer için hatta 🤲
Yeknese Yalova-sutlac benim ilk doğum suni sancı ile oldu, inanın korktuğunuz gibi değil. Sabah 9 da yapıldı yatışım öğlen 2 de doğumhaneye gittim, 14.30 da oğlum doğdu
Aselhumaninannesi Yalova-sutlac hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sihatle hangisi sizin için en iyisi o ise o olsun 🤲
Yalova-sutlac Yeknese ben surecin uzamasindan korkuyorum aslinda bir gun boyunca sanci alip etki etmeyip sezeryane donmesinden korkuyorum bitek
Yalova-sutlac Yeknese 2 santim acilma vardi iki gun once bugun gelmezse yarin tam 41 oluyorum mecbur suni vercez yarin