Havran26 Gebegim ilki sezaryen oldugundan bu da sezaryen olacak farkli sehirde yapmak istiyorum dogumumu 32.haftada gitmeyi dusunuyorum 32.haftadan dogum icin tarih verirlermi acaba
EsenCebeci annelinkoo 2. Sezeryan erken alınıyor? Anlamadım. İlk Kızım 38+3 ikinci Kızımda 2 martta 38+3 iken Alıncak nasipse. Sezeryan sayısına göre değişmiyor erken olması
1hilalali Benimde 2. Sezeryan benim doktorum 39+3 verdi ne alakaysa bu kadar bekledik neyse hayırlısı olsun cuma günü doguruyorum🤭
Havran26 1hilalali banada bi dr 37 38 de alinir fazla bekletilmez diyor baskasi 39 da diyor baska sehirde dogum yapmayi dusundugumden onden bi kontrole gidiyim gittigim zamanda gun verilirse iyi olur benim icin ama bakalim hayirlisi
annelinkoo EsenCebeci bilmem ki canım ben ilk doğumda normal istedim gelmeyince 40+1 de sezaryen oldum. İkincisinde araları 20 ay olduğu için dikişlerden korktuk daha erkenden bugün alındı 37+5 te.
Havran26 Meliateach 2.sezaryan olusundan birde farkli bi ilde olmasindan oturu diye dusundum ama bilemiyorum dogum yapmak istedigim hastane ve doktorun diyecekleri daha onemli tabiki