Eldgrn 7.30 da yatışım oldu 8.30 da suni sancıya başlandı 13.06 da kucağıma aldım pozitif hikayem şükür çok şükür acilmam gittiğimde 2 cmdi ilk çatı muayenesi oldum şafak doğan günes çok güzel açtı
AyFa1608 Eldgrn kız gelmiyor diye diye zorla getirdin maşallah 🤭 Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı uzun ömrü olsun inşallah 🤲
Eldgrn kahvesever__ yenibirannis AyFa1608 2prens2prenses Kymtipek Elfavc deryaumay20 Allah razı olsun kızlar Cook mutlu ettiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin doguracaklara güç kuvvet versin anali babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim ♥️♥️
Kymtipek Eldgrn merhaba, Allah analı babalı büyütsün🙏🏻👶🏻 sağlıcakla büyütün evladınızı.. darısı tüm hamilelerin başına💕
deryaumay20 Eldgrn çok sevindim canım hep takip ettm seni Allah uzun ömürler versin inşallah sende çabucak toparlan❤️🤲🏻
hiyelist Eldgrn Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 🥹lütfen bana da dua edin 39+3 üm. Hiç kanala girmemiş sancım da yok pazartesiye kadar değişiklik olmazsa sezaryen olacak. Normal doğum olsun istiyorum.