Lavina kızlar bir tahminde bulunabilirmisiniz 15 haftalık olduk doktor beli etmiyor dedi merak ediyorum 😍
Lavina MiniginAnnesiii_ devlete mi gidiyorsunuz devlet pek söylemiyor doktor daha bakmadan erken dedi anlamadım zaten 15+3 günlük 1 hafta sonra gidince belimi edicek 16 haftada beli olur dedi 😅
Hayriye1234 Lavina 11 haftalıkken bile doktorum tahmin yapmaya çalışmıştı. 15 de pozisyon uygunsa yanılma ihtimalleri bile çok düşük aslında. Yarın 12+4 oluyorum ben bile sabırsızlandım gideceğim belki söyler diye 50 km yolu 🤭
Lavina 123456789bahar hayırlısı olsun inşallah benimki merak sadece hem oğlum hem kızım var çok şükür gönlüm ikisinide istiyor sanki kız istesem oğluma ihanet gibi erkek istesem kızıma ihanet gibi ikisinden biri yanlız kalacak gibi his var 😌
123456789bahar Lavina ne güzel rabbim iki duyguyuda tattırmış rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah🤲😊 gönlünce olsun
Lavina Hayriye1234 işte o merak zor yoksa beklemek birşey değil benimkide tahmin edilebilir durumdaydı ama doktor söylememeyi tercih eti 😅
Hayriye1234 Lavina gerçekten öyle. Kalben sağlıklı sıhhatli olsun da önemli değil diyorum. Bir oğlum var kızı da tatmak istiyroum ama olmasa öyle yıkılmam yani. İnsan istiyor ki biliyim ismiyle hitap edeyim ona göre hayal kurayım falan 😍