Jrhazar Merhabalar detaylı ultrason çektirmiş annelerin tecrübesine ihtiyacım var.. karından mı bakılıyor yoksa vajinal usg ye ihtyaç duyuluyor mu?
beyzacmvrc Jrhazar karından normal ultrason gibi aynı sadece daha uzun bakılıyor ve daha net görülüyor herşey 😊
Gamzebaby Jrhazar pelvis kemikleri hakkında falan yorum yapıyo canım annenin rahminin ne kadar uygun olup olmamasına falan bakiyo bana normal doğum için gayet uygunsun demişti
Miya-m Jrhazar bakıyorlarmış ama net bilgi için vajinal ultrason daha iyiymiş. Bende bir kaç haftaya gideceğim detaylıya. Vajinal da bakıp ölçülmesini istiyorum aklımda soru işareti kalıyor buradan okuyoruz kısa oluyormuş düşük vs oluyormuş. Allah korusun
Jrhazar Miya-m haklısınız benimde akılımı kurcalıyor rabbim sağ salim huzurla kucagımıza almayı nasip etsin 💖
Gamzebaby Jrhazar renkli görünüyo canım ben detaylı ultrason da anlamıştım benimkininn babasına benzediğini 😂😂😂
Espaz Jrhazar normal ultrasona göre uzun sürüyor endişelenmeyin bir sorun görürse yazılı belgede yazar zaten yada söyler benim 2oğlum var 3ye hamileyim rabbim kolaylaştırsın inşaallah
Jrhazar Espaz rabbim bağışlasın inşallah 💖🤲🏻 Bir sancıda kurtarsın inşallah bebişlermizi kucagımıza almayı nasip etsin 🌸