Tugce-D 16 haftalıgım kasık agrısı gogus agrısı hıc bırsey yok cok korkuyorum oksappan ıgne kullanıyorum gebelıgım basından berı rahat gectı ama arada goguslerım sıstı kasıklarımda agrıyordu ama son bır haftadır hıc bırsey hıssetmıyorum hamıle degılmısım gıbı bu benı korkutuyor nolur rahatlatın tek degılımdır umarım kontrole 5 gun var 3 haftadır gıtmıyordum
aaslim Tugce-D bildiğim kadarıyla aksi bir durum olduğunda kanama şiddetli ağrı vs olur, o yüzden korkma, genellikle ben de bir şey hissetmiyorum, daha güzel işte şükürler olsun
Kalbiimde2can Tugce-D canim bende 16+1 olduk ikinci gebeligim olmasina ragmen hic bisey hissetmiyorum bebisi bile daha hissetmedim gönlünü ferah tut 🥰
Cnsadl Tugce-D Hiç korkmayın bebeğimin hareketlerini hissetmesem hamile olduğuma hiç inanmayacaktım hiç bir belirti yaşamadım mide bulantısı halsizlik vs üstelik çalışıyordum arkadaşlarım sürekli uyarıyorlardı hamile olduğunu yine unutuyorsun diye🙈 şuan doğuma 53 günümüz var ufaktan zorluyor ama hala çoğu hamileye göre aktif bir şekilde her işimi yapabiliyorum karamsar olmayın ve bu güzel duyguları yaşayabildiğiniz kadar keyfini çıkarın tabiki dikkat edin ama normal hayatınızada devam edin üzerine çok düşünmeyin❤️
Eceecim Tugce-D canım üzülme ve kafana takma. Gebeliğin en başından beri ne mide bulantım ne bi ağrım sancım hiçbi sıkıntım olmadı çok şükür. Doğuma 40 gün kaldı karnım büyümemiş olmasa hala hamile hissetmeyeceğim. Her gün yürüyüş yapıyorum aktif şekilde hayatıma devam ediyorum. Zaten herhangi birşey olsa mutlaka belirti verir öyle düşün. Kötüyü çağırma eminim herşey yolundadır🙏
Tugce-D aaslim ıkı bebegımı kaybettım benım korku ve endıselerım oyuzden bırazda yogun yasıyorum duyguları cok tesekkür ederim🥹🥹
Tugce-D Kalbiimde2can ya cok teşekkür ederim cok sagolun okadar taktımmki suan okurken duygulanıyorum bu uygulama cok guzel butun anneler bırbırıne destek allah razı olsun 🥹
Tugce-D Cnsadl zamanını ayırıp ıcıme su serptiğiniz için cok teseşekkür ederim yiyip bıtırdım kendımı korkudan 2 kaybın var ıster ıstemez acaba mı dıyor ınsan allah razı olsun🥹🥹
Cnsadl Tugce-D Kayıplarının sebebini bilemiyorum ama bir çoğu sürekli akılda olmasından kaynaklanıyor beyin öyle bir şey ki her şeye hükmediyor resmen özellikle hamilelik ve hamile kalamamak gibi durumlarda içinizi ferah tutun Allahım kucağınıza almayı nasib etsin inşallah hepimizin yavrularını.
bebeklerimveben_ Canım korkma ay kendimi gördüm ilk gebeliğim de böyleydim şimdi bide görsen kızım her daim kucakta 😅 benim de ilk zamanlar belirtiler fazlaydı şimdi bıçak gibş kesildi normal bunlar
sedcak Tugce-D 21. Haftadan sesleniyorum hala 0 belirti 🤭🤗 İçinizi ferah tutun, bu bizim şansımız 🧿😇😇🙏🏻
Merveftm Tugce-D ay inan ki herkes bu duyguyu yaşıyor kuzum bende tam o haftalarda öyle hissediyordum aşırı rahat geçiyor ağrı sızı 16 17 de baya olmuştu bende de korkmuştum ama rahim büyümesi leğen kemiği genişlemesi ve oluyomus doktorum öyle demişti. Ama hareketlerini hissetmeye başlayınca tamam ben anne oluyorum dedim. İçini ferah tut çok normal böyle hissetmen. Heyecan korku bunlar bı parçamız artık. İlerleyen zamanlarda hareketlerini hissedince rahatliycaksin
Yeliff78 Tugce-D 16 haftalık artık ilk ay gibi belirtilerinin sürekli devam etmesini bekleme herkes farklı semptomlar ve süreçler geçirir hamilelikte . Kiminin hiç kasık ağrısı olmaz kiminin 6 ay midesi bulanır başkasının hiç bulantısı olmaz vs. hamileliğin 3 ayrı zaman diliminde farklı belirtiler olup geçiyo. Bende hissetmemiştim dediğin dönemlerde . sadece ilk ay çok kötü kasık ağrıları ve yorgunluk mide bulantısı göğüslerde hasassasiyet yaşadım sonra ağrım ve hassasiyet gitti göğsümden. Bende öyle her kontrole gittiğimde bacaklarım titrerdi acaba yaşıyo mu yoksa öldü mü diye. Bazen sabahlara kadar uyuyamadığım oldu . Bebeğinin hareketlerini pıt pıt atışlarını hissetmeye başlarsın 2 3 haftaya kadar inşallah o zaman tedirginliği geçiyor insanın büyüdükçe hareketleri daha belirgin hissetmeye başlıyorsun ve içindeki korku gidiyo . Ona can veren Allah koruyup gözetir strese sokma kendini seni bebeği olumsuz etkiler ❤️ güzel düşün dua et güzel olsun herşey inşallah.
Tugce-D Yeliff78 zaman ayırıp bu guzel yorumu yazıp ıcını rahatlattıgınız ıcın tsekkür ederım uygulama iyiki var diyorum🌹🤗
boymomyz Tugce-D Canım bende iğne kullanıyorum 16 haftalığım . Gaziantepte 3 kez deprem görmüş insanım Ankaraya gidip geldim depremlere hep yakalandım evde . Bende hissetmiyorum enfeksiyonum var 2 gün aç kaldım arabalarda kaldık soğukları yedim gittim ki bebek yan gelip yatmış kollarını açmış . Merak etme bende geldiğimden beri gitmedim hastaneye 2. Trimesterde ztn herşey normale dönüyor diyorlar . Kasığım kaç gündür ağrıyordu inan artık takacak durumum bile yok depremden herşeyi unuttum . Yarın gitcem kontrole 12 de kendi doktoruma gitmiştim 1 gün sonra depreme yakalandık haftaya gel dmişti gidememiştim sırf onun için gtcem . Sende için rahat değilse acile git devlete baktır stres daha sıkıntılı
Tugce-D boymomyz öncelıkle cok gecmıs olsun şu yazdıkların okadar uzdu kı benı bır hamıle olarak cok zor seyler yasamızsın umarım hersey sızın ıcın daha guzel olur tek bırsey bılıyorum rabbım ısterse bu cocuk dogucak ıgnelerde bahane ama ınsan ıste uzuluyor yıne senın kasıkların agrımıs bende oda yok karnım desen oda cok yok şu doktora gıdeyım rahatlayım
boymomyz Tugce-D Bendede yoktu adet ağrısı geliyor gidiyor elinle bastır bebeği oynat hissetmeye calış bişeyi yoktur biz iğneden dolayı pimpirikliyiz . İlk haftalar bebek öldü kusmuyorum diye hastaneye gidiyordum . Buraya kadar geldik şükür bundan sonrasıda gelir . Asıl kasık ağrısı varsa sıkıntı , sende yokmuş ☺️