Gunay_14_18 Prenses_annesi3 Ikiz erkek cocuklarim oldugu icin erkek gorunce anlarim )) Ben erkege benzetdim) Inwallah Gonlunuzdeki sizin olsun🙏🏻❤️ Bende kIzim olsun cox istiyorum 3kez kiz bir kez erkek dediler detayliyi bekliyorum))))
Prenses_annesi3 Gunay_14_18 yaaaa kıyamam size insallah istediğiniz gibi en hayırlısı olur benimde iki kızım var üçüncü oğlan olsun isterim birçok kişi kız bazıları da erkek diyor 12+5 te doktora göründüm üç gün önce kıza benzettim dedi şimdi 13 haftalığız
Gunay_14_18 Prenses_annesi3 Valla Bana 16haftaya kadar kiz dediler simdi erkege benziyor diyorlar ben artig Allahdan bawka kimseye inanmiyorym))
3kuzuAnnesiyim Prenses_annesi3 dun 2 kızı olan 3. Sunede kız denılen bu arkadasa 2 gun sonra erkk demısler:) @Elifberenzeynep . Umudumuz bu arkadas olsun kızlar. @Selma88
Gunay_14_18 Prenses_annesi3 Ben devlete gitmedim hic ozele gidiyorym 2si bawqa doktor bir iki kere bi kez kiz bi kez erkek dedi bakalim saglikli olsunda yeter bana
Prenses_annesi3 3kuzuAnnesiyim canım benimkine de bakarmisin benimde iki kızım var senin gibi üçüncüde kız olacak sanırım doktor kız gibi dedi hayırlısı insallah
Prenses_annesi3 3kuzuAnnesiyim kız dilsim Allah seni ne yapmasın sabahtan beri bende seni arıyorum nerde bu kadin diye ismini mi değiştirdin