Ysmn_Mom aslında söylediklerin de haklısın katılıyorum sana. Yani tabiki iyiden suratsız bı kadın değil günahını almak istemem asla. Ama ben kendi açımdan şunu düşündüm değiştirirken. Şu an ilk donemlerim. Belki ilgiye, bilgilendirilmeye , güven duygusu almama ya da rahatlatılmaya pek ihtiyacım olmayabilir. Ama doğumum yaklastikca bu duygulara çok ihtiyacım olacak. Daha da hassaslaşacagim ,korkularım cikacak. Ve o zaman geldiginde Müzeyyen hanıma gidersem mutlu olacak miyim diye sordum kendime , ve hayır cevabını aldım. Allianz sağlık sigortam var. Bu yüzden her muayeneye girdiğimde ücret vermiyorum. Örnek veriyorum Müzeyyen hanımın muayene ücreti 600-700 veya 800 TL. Her muayene de bu parayı versem totalde iki üç veya beş dakika için her seferinde bu parayı cebimden çıkartir miyim dedim. Yine hayır cevabını verdim. Bu yüzden vazgeçtim. Yoksa engin bilgisi ve tecrübesi belki hiçbirine değişilmez. Ama başka şeylerde istemeden de olsa aradım. Memnunsan korkma değiştirme de. Gelen gideni de aratabilir.