anneolmakzoramagulusuyeter_ Arkadaşlar Bursa’da detaylı ultrasonunuzu nerde ve ne maliyetle yaptınız yardımcı olur musunuz
Eceecim anneolmakzoramagulusuyeter_ Sonomar’da yaptırdım. Fsm’dr yeri. Ekim ayında 700 liraydı. Çok memnun kaldım 40 dk yakın detaylı inceledi doktor
Ozturkkkk anneolmakzoramagulusuyeter_ sonomar da yaptirdim gecen hafta 20 dk flan surdu. Nakit 950 tl kredi kartina 1000 tl aliyorlar.
Tbayram anneolmakzoramagulusuyeter_ 20. Haftamda aritmi de yaptırdım 750 demişlerdi doktor hastalanmiş bir hafta sonraya gün vermişlerdi 900 olmuştu fiyatı. Ama biz eski fiyatımızdan yaptırabildik. Şuan 34+1.haftdayım
qwertqwert anneolmakzoramagulusuyeter_ merhabalar bence perinatolog hekim tercih etmelisin bursa da hep radyolog hekimler detaylı ultroson yapıyor mehmet özgür akkurt a gittim ben gebeliğimide eşi iltaç hanım takip ediyor çok memnunum 3053 lira ödedim acıbademde fiyatlar biraz yüksek ama kendi muayehanelerini açıyorlar bence orda daha uygun olur fiyatlar
GulserenKY Ben Osmangazi Aritmide yaptırdım aralığın ilk haftası 800 lira ödedim. Ama pek memnun kalmadım. Doktor 20 dakika kadar baktı bana birsey demedi kendi kendine inceledi raporu verdi elime bitti.
qwertqwert GulserenKY GulserenKY ben detaylı ultrason için perinatolog hekim tercih ettim mehmet özgür akkurt doçent hekim acıbadem hastanesinde aşırı memnun kaldım çünkü bursada detaylı ultrasonları radyolog hekim yapıyor ne yazik ki
GulserenKY anneolmakzoramagulusuyeter_ Perinatolog istersen Aliye Balkan a gidiyorum 2 keredir onunda 1000 - 1100 civarı onlar daha detaylı inceliyor