Esraguvennn Kızlar benim acı badem sigortası var fakat gebelige ve gebeliğe dair olan hiç bir islemo karşılamıyor. Aranızda bunun içinde sigorta yaptıran var mı doğum ücretini vs karşılıyor mu anlaşmalarınız nasıl ne kadar ödediniz
Milen7 Esraguvennn benim var ama belene süresi olduğu için karşılamıyor, karşılasa bile 7bin küsürünü karşılıyor bu arada Acıbadem benimki de
Mine9166 Esraguvennn benimde eşim bupa acıbadem sigorta yaptırmış 9 ay bekleme süresi varmış. Doğuma iki ay kala bekleme süresi bitiyor. Şuan bizimde annelik ile ilgili hiç bir şeyi karsilamiyor
Gorkim Esraguvennn bnm anadolu sigorta 15bin limitle sınırlı 3 yıldır yaptırıyorum. 1 yıl bekleme süresi var
Mavi- Esraguvennn ben gebe kaldıktan 1 ay sonra gebelik sigortası yaptırdım doğumu da karşılıyor 22.700 TL 9 adet kontrol ve doğum mevcut içerisinde sompo dan yaptırdım
Kyy01 Esraguvennn gebelikten sonra sigorta şirketleri sigorta yapmıyor zaten genelde gebelik öncesi sompo sigorta kabul etmişti ben araştırırken oda istediğim hasteneyi kapsaması sompo sigorta yi bı araştırın isterseniz
Esraguvennn Milen7 ya bizim şehirde zaten tek özel hastane var acaba gebelik başında şu kadar muayene şu kadar doğum için falan diye esktra paket satılıyor mu ki dedim
Milen7 Esraguvennn yeniden özel sağlık sigortası yaptırıp poliçeye ekletilebiliyor sanırım sigorta şirketlerini arayıp sorun
Esraguvennn Kyy01 bı araştırayım bakalım. Yani tek tek muayene doğum ücreti daha pahalı olacak gibi geldi. Sigorta ya da hastane fark etmez olduğu gibi bir paket varsa satın almayı düşünüyorum da
Esraguvennn Gorkim ya bizim sigorta da herşeyi sınırsız. Hatta yakın vakit eşim ameliyat oldu bir kuruş vermedik ama gebeliğe gelince fos
Gorkim Esraguvennn yatarak tedavi bende de sınırsız doğum teminatı ekstra alınıyor ve 1 yıl bekleme süresi var anadolu sigortada doğum limiti 15bin , acıbadem malesef duyumlarım kadarıyla memnun değil kimse bence en iyisi alianz öle düşünüyorum
melikedelibas @Esraguvennn Benim acıbademden hem tamamlayıcı hemde ayriyeten doğum sigortam var 1 sene ödedik ama gebelik olmaması gerekiyordu 1 seneden sonra gebelik olursa karsiliyor policenin 10.ayinda hamile kaldim 2 ay kendimiz cepten karsiladik sonrasinda her muaynemi tahlilimi sigorta karsiladi gecenlerde erken dogum riskine karsi bi gece hastanede yattim onuda sigorta karsiladi suan 35.haftadayim dogumuda sigorta karsiliycak ben sadece her gittimde 15 tl sgk katilim ucreti veriyorum
ellmas Esraguvennn ben hamile olduğumu öğrendiğimde sompo sigorta ile anlaşma yaptım. Hastaneni, doktorunu ve doğum şeklini seçiyorsun onlar teklif sunuyor. 9 muayene hakkı oluyor doğum dahil. Dr a muayeneye gittiğimde sadece 15 tl katılım payını ödüyorum.
Minegny Bizimde bupa Acıbadem tamamlayıcı sağlık sigortası 1 yıl bekleme süresi vardı bende bekleme süresi bittikten 6 ay sonra hamile kaldım bu Ocak ayında yeniledik ve şuana kadar hiç para ödemedim tahlil muayene vs ve doğumu da karışlıyor limitsiz