29 haftadan itibaren sürekli hastaneye yat çık olarak 35 haftaya kadar geldim nerdeyse her kontrolde bisey diyip yatırdılar hastaneye sancim çıktı yattım rahim ağzında kisalma oldu yattım gelişim geriliği yuzunden yattım artık her kontrolden sonra eşimi aradığımda adamcağız şimdi niye yatırdılar diye acar oldu telefonu 🙈 dördüncü çocuğumdu ve evde beni bekleyen 3 çocuğum daha vardı.. en son ocağın 3unde 35 haftamda kontrole gittiğimde nstde sancılar çıktığı anda bebegin kalp atışları yavaşlamış göründü ve yine o muhteşem sonuç hastaneye yatiricam dedi doktorum dedim hocam yatmasam her gün kontrole gelsem bi ses yankılandı odada “sen durumun ciddiyetinin farkında değilmisin ben seni belkide bu gün doğuma alicam” daha sesimi çıkarmadan usulca çıktım odadan aradım eşimi durumu anlattım araba bende adam işte evden eşyaları almak için bindim arabaya hem ağlıyorum hem gidiyorum sonra büyük kızımı okuldan aldım eve geçtim ama ben salya sümük annem açtı kapıyı beni görünce korktu kadın dedim böyle böyle ben yine gidiyorum hatta belki bu gün doğurabilirim bile tabi o da beni sakinleştiriyo bisey olmicak korkma diye en yakın arkadaşımı aradım çünkü eşim iş için farklı bi yerde o an ve gelemiyo arkadaşıma dedim hastaneye tek gitmeye gücüm yok sen gel al beni saolsun geldi hemen esimin kuzeni yanımda kalacaktı mecbur annem evde çocuklara bakacağı için onu da aradım hazırlandı hemen gittik hastaneye perinatoloji katı artık taniyo beni hemşire beni gördü ve sen yine mi geldin diye müthiş bi soru sordu ve peşine artık doğurmadan yollamayız seni burdan diye devam etti orda tekrar nstye bağladılar ve sonuç süper sancıda durmuş kalp atışları da super dedim heralde çok yatmayız akşam doktorum geldi kontrole dedim hocam sonuçlar iyi beni taburcu etseniz gitsem hayır dedi riske atamam doğurana kadar burdasın artık diyorum Allahım 2 hafta nasıl geçer burda çünkü planımız da 37 de almak var bebeği 6 ocak sabah uyandım o gece rüyamda bebeğimi doğurduğumu ve bi çok bebekle beraber aynı yatakta yattığını görmüştüm nstye bağladılar odada bende bi yandan gördüğüm rüyayı kuzene anlatıyorum ebe geldi sancıların baya var hissediyomusun dedi yani dedim biraz adet olcakmisim gibi ağrım var 1 saat sonra nisanım geldi saat 9.30 da doktor geldi durumu anlatınca bide alttan muayene edeyim açıklık var mı bakalım diye bi baktı ki 5 cm açıklık var seni bu gün öğlen alıyorum dedi ve gitti ben kaldım öyle çatalda ebeye bakıyorum salak salak 😅😅 hazırladılar beni sondayı taktılar benim tansiyon yerlerde ama o kadar korktum ki sonra bi baktım hasta bakıcı geldi hadi dedi gidiyoruz saat 12.15 de çıktım ameliyathaneye eşim yetişemedi ben girmeden goremdim sadece telefonla konuştuk aglstik spinal yapıcaz dediler ama ben korkudan zangır zangır titriyorum anestezi doktoru o kadar korktuğumu görünce ben sana 2 tane sakinleştirici yapcam hiç anlamiycaksin bile dedi spinalin iğnesi inanın hic acitmiyo benim korkum olanları hissetmekti belden iğneyi yaptılar yatırdılar ben bağırıyorum daha başlamayın hissediyorum diye güldüler korkma daha doktorun bile gelmedi dediler sakinlestrici yapacak anestezi doktoru eline öyle bi yapışmışım ki adamın adam elini zor kurtardı benden 🙈🙈 doktorum geldi aynı yerden kesiyoruz dedi ve sonrası bende yok kendime geldiğimde dikisim atiliyodu sanırım öyle leyla olmuşum ki halbu ki bebeğim doğduğunda yanağıma koymuşlar öpmüşüm fotoğraflarımızı çekmişler ama ben asla hatırlamıyorum sonra yanımda duran hemşireye sordum bebeğim nerde nasıl diye iyi ama solunum sıkıntısı yüzünden yenidogana yolladik dedi benim dikişlerim bitti bekleme odasına aldılar ama orda bebeğimin kıyafetlerini getirip üzerime koydukları anda bende film koptu başladım ağlamaya ama asla susamıyorum ameliyattan çıktım eşim çocuklarım annem arkadaşlarım beni bekliyo onları görünce tabi daha da arttı ağlamam herkes bebeğe bisey oldu sanmış sonra tabi bilgi verildi eşime herkes kalkıp odasında yürümeye başladı ben ayağa kalktığım anda hemen bi üst kata oğluma kostum öyle güzeldi ki benim meleğim 8 gün kuvezde kaldı 6 gün hiç kucağıma alamadım şimdi 46 günlük ben yazarken o da kucağımda mışıl mışıl uyuyo çok şükür bu günümüze🤲🥰(uzun oldu biraz ama kusura bakmayın)