Busel 31.haftaligiz bugüne kadar hiç görmedim bugünde kontrolum vardı ümitli değildim ama gördüm sonunda azda olsa tam fotografini cekecekken döndü arkasını 🤣🤣 Ay cidden çok tuhaf bir duyguymuş yanakları burun gözler babası şansını kaçırdı 🤭
Tusemciiim Busel Bende ne zaman gitsem elleriyle yüzünü kapatıp popişini dönüyor hemen 🤭🤣 Sinirleriiim zıplamıyor değil bi an 🥹 Çoook şükür sen görmüşsün sonunda 🥰
Busel Tusemciiim vallahi bugüne kadar bende öyle deliriyodum gecen hafta perşembe ayağını emiyordu öyle Bi yüz kapama yani😂 hiç ummadığın anda aciyor merak etme artık pipi görmekten sıkılmıştım 🫢
Tusemciiim Busel Istırasım geliyor her yerini 🤣 Kız benimkide habire pipisini gösteriyor delirceeeeemmmmm 😅😅😅😅😅😅
Busel Tusemciiim gahahagavqv kiz doktor bile diyo bugün erkeklere bisey oldu bu sene pipiden başka bisey göstermiyor diye🤣🤣
Tusemciiim Busel benim doktorda her gittiğimde Dur bakalım açacak mı yine bacak arasını diyor tam cihazı göbeğime tutuyor veee Minik bamyasııı karşımızda 😄😄 ilk başlarda seviniyordum açıyor gösteriyor diye şimdi utanıyorum sürekli gösterdiği için 😅😅
Tusemciiim Busel boy boy resmimiz var 😈 Doğumdan sonra ne zaman sünnet yaptırmayı düşünüyorsunuz? Fikir alayım biraz 😸