Kiraz53 Kalbiimde2can baksana kadına sürekli tükettiğimiz için o laf zorumuza gitmis artık bizi ne kadar taniyosa
Kiraz53 ballikedii aynen öyle bana net Bi şekilde sürekli tuketiyosun dedi ne hakla bize hakaret ediyor anlamış değilim bu yetki nerden geliyor yani
ballikedii Kiraz53 en bilinçli o tamam bırak kendi kendine konuşsun. Buradaki bir çok kişi hamile diye kalp kırmadan konuşmaya özen gösteriyorum ama illa ağır konuş derlerse konuşurum dert değil benim için en bilinçli en iyi o boşver
Kiraz53 ballikedii hakaret etmeye kimse goz yumamaz evet kendisi hep bilinçli etler sütler yiyip duruyo
mom111 Kiraz53 Ben hamile kalmadan önce kola çok içerdim ama şimdi içmemeye çalışıyorum, 28 haftalık oldu bebeğim ama nefsim çok çekmedikçe içmiyorum
nkizilates Kiraz53 ne iftirası ne hakareti hanfendi komik misiniz 😃 uğraşamam senle daha fazla hadi yoğurdunu ye sütünü iç sakinleş mümkünse , asitli içtikçe beyin hücreleriniz ölüyo galiba
Kiraz53 nkizilates sürekli tuketiyorsun ki alınıyorsun dedin ya bu iftiraya girer sürekli tuketmiyorum yapmadığım biseyi yaptın diyemezsin hala dediklerin saygısızca saygını takın