mrsozturk Kızlar bugün boğazlarım hafif şişti ve ağrıyor yutkunurken. Ateş halsizlik vs yok. Ben soğuk bir şey içtiğim an olur bu durum bende 🤦🏼♀️ Normalde andorex hemen toparlardı ama tabi şimdi kullanamıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz hafif atlatmak için?
Aselhumaninannesi mrsozturk evinizde mandalina var ise onu ortadan kesin mandalinanın üzerine şeker dökün sonra bir tencereye koyun mandalinayi geçmeyecek şekilde su koyun kapağını kapatın mandalinayi pişirin yimusasin şeker erir zaten az suyunu içebilirsiniz sonra o pişmiş mandalinayi afiyetle yiyin şifa olsun inşallah Birde var ise evinizde terayagi pekmez terayagini tavaya koyun hemen yakmadan üzerine pekmez koyun karıştırın bir iki taşım kaynatin ocağın altını kapatın bir iki damla limon damlatıp sıcak sıcak tüketin bir havlumsu türde birşeyi utuleyin ısıtın bogaziniza sarın akşamdan sabaha kadar inşallah rahatlarsiniz
mrsozturk Aselhumaninannesi mandalinayı ilk defa duydum 😳 Deneyeceğim ikisini de hem de hemen. Çok zor oluyor boğaz ağrısı gerçekten teşekkür ederim 🫶🏻
mrsozturk Aselhumaninannesi dün gece yatmadan önce yaptım içtim. Sabaha boğaz ağrısı kalmadı, çok hafif bir hassasiyet var sadece. Çooook teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Aselhumaninannesi mrsozturk rica ederim ne demek çok geçmiş olsun şifa olsun 😍 annemin ve rahmetli ananem yapardı onları bugün tekrarlarsiniz birdaha inşallah birşey kalmaz 😍😍
Mom_89 Ay bende çok kötü gribim öyle böyle değil burnumdan nefes alamıyorum alamadığım için ağzımdan alıyorum boğazlarım nasılsın kuruyor belli değil onun yüzünden uyanıyorum. Bende hemen portakalı deniycem.
Aselhumaninannesi Mom_89 dayanabilirsenis sıcak su kaynatın kayatuzunuz varsa evde biraz suyun içine koyun birdaha kullanmicaniz bir kova olsun o suyu tuzu onun içine koyun tuz erisin bir büyük havlu alın yüzünüzü çok asirir da sıcak suya degdirmeden başınızdan havluyu atın dışarıdan hava girmesin buhar odası gibi düşünün nefes alıp verin özellikle burundan alıp vermeye çalışın onun etkisi ile biraz rahatlarsiniz
Mom_89 Aselhumaninannesi bunu da deneyeyim buhar makinesinden surekli buhar veriyorum geçici nefes alıyorum ama sonrası malesef.
Aselhumaninannesi Mom_89 burun tikanikliginizi açar ayaklarinizin altına Viks sürün çorap giyin oda sizi rahatlatir