Cutemomy Arkadaşlar elinde fazla bu ilaclardan olan varmi. Tarihi geçmemiş ve soğuk zinciri bozulmamış olarak varsa iletisim kurabilirmiyiz??
Girlsarecoming Cutemomy Cutemomy bende olacaktı eve gidince bakayım.tüp bebekten beridir saklıyorum dolabın kapğında. İlgilenirseniz haberleşelim.
Sinemce__ Cutemomy ben de gonal f var dolabin kapağında saklıyorum ama açıldıktan 28 gün sonra kullanmayinz yaziyor , bilgisi olan varsa bozulma ihtimali yoksa gonderebilirim , bu konuda bilgim yok cok
ipekmom_ Cutemomy canım gonalf açıldıktan sonra 28gün içinde kullanılmalı yoksa kullanmaman gerekiyor buna dikkat et lütfen tedavini olumsuz etkilemesin. Ayrıca soğukta kalması lazım kargo ile gelecekse içine buz kalıpları koymaları lazım. Biraz tehlikeli tani dikkatli ol lütfen
Cutemomy merve211 10 kutuya ihtiyacım var. Açıkçası ilaçlar ile beraber tedavi çok masraf olduğu için uygun fiyatlı bulabilirmiyim diye arıyorum. Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda..
Cutemomy merve211 ben bu ilaçların gönderim şeklini bi eczaneye sorayım. Size dönüş yapayım olurmu? Birde 10 tanesi fiyat olarak kaç TL olur 🙏
merve211 Cutemomy fiyatını düşünmeyin ben eşime söyliyeyim yarın bakalım ne der gönderim konusunu hal edersek ücret kısmı ya hiç olmaz yada çok cüzi bişey olur canm
merve211 Cutemomy gönderim kısmını sorduysan gönderelim eşime söyledim ücretsiz bi şekilde göndericem
Cutemomy merve211 çok çok teşekkür ederim 🙏🙏 Allah razı olsun🙏🙏sordum eczaneye Meriofert 75 mg oda ısısında saklanabilen bir ilaçmis. Eczanede raflarda satılan ilaclardanmis. Gönderim için kapalı bi kutuda olabilir kirilmadiktan sonra sıkıntı olmaz dedi eczacı. Karşı ödemeli olarak gönderirseniz en azından onu karşılamak isterim. Tekrar çok sagolun. 🙏🙏🙏😊
merve211 Cutemomy ben dolapta saklıyorum normalde ilacı ama gönderiminde sıkıntı yok dediyse o şekilde gönderirim bana adres telefon felan verirseniz gerekli bilgileri hafta içi yolayayim nasip olursa haftaya cuma doğumum var ondan önce haledeyim kalırsa geç olabilir çünkü
Cutemomy merve211 öylemi çok sevindim. Rabbım hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin yavrunuza🙏🙏Çok cok teşekkür ederim tekrardan. Allah razı olsun. Rabbım banada nasip eder inşallah 🙏🙏 mail adresim poliapelin@gmail.com oradan iletişim kursak adresimi ve telefonumu oradan yazsam olur dimi🙏💐