Alyamomm Kızlar nerdeyse iki yıllık evliyim sebepsiz infertilite yüzünden hamile kalamiyorum bu ay yumurtlama ve çatlama günlerinde gynoseed jel kullandım inşallah mutlu haberi alirim aranızda bu jeli kullanıp hamile kalan var mı ?
Derin_melis Alyamomm mutluka işe yarıyor hem sperm öldürmüyo hemde kayganlştırıcı folk ast ihmal etme iki günde bi ilşkiye girersn umarım en kısa sürede hamile kalırsn
Aysemnur Ben bu ay bir gebenin günlüğü kaset ovulasyon testi ve bu jeli kullandım , 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim bu arada 2021 temmuz ayından beri istiyorduk , rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🌸👶
Alyamomm Aysemnur canım hayirli olsun bende 2021 Haziran’da evlendim en başından beri istiyorum ilk defa kullandım dua eder misin bu ay hayırlı haber almam için 😊
Aysemnur Bltdilek instagram da bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var ordan daha detaylı bakabilirsin bu jel spermin yumurtaya daha hızlı gitmesine yardımcı olan bi jel ama sayfayı incele derim Ebru hanım çok ilgili ve çok güzel açıklamış 🌸
Aysemnur Alyamomm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah , hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşalım 🙏🌸