Yogurtlupilav Cgdm01 joie illusion aldım henüz kullanmadım. Yeni doğan için içine ekstra yatak almak gerekir mi?
elifiii Yogurtlupilav park yatakların içinde yatak yok diye biliyorum, yenidoğan için ikinci katı kullanılıyor içine de tercih edeceğiniz yataktan alıp koyuyorsunuz.
Zmraemr Ben kanz pretty marka aldim daha kullanamadım doğum ocakta ama rahat tavsiye üzerine aldim.icine yatak olarak da kraft yataş visko yatak aldim şart çünkü içinde yatak cikmiyor
Cgdm01 Zmraemr benimde dogum aralik sonu ocak tahmini park yatak arastiriyorm almak icin erken mi diye de dusunuyorm bi yandan
Zmraemr Cgdm01 erken değil bence gelince ben hemen kurdum kokusu oluyor hava alması gerekiyor havalar iyiyken cam açıp havalandiriyorum Yatağı da aynı şekilde
Chan Kraft Calipso Elit aldım ama henüz elime ulaşmadı. Showroomda baktığımda hoşuma gitmişti. Daha diri duruyordu bir çok park yatağa göre.
sarya21 Biz Kraft almıştık ilk oglumda, bir yıl kadar onda uyudu ve uzun gittiğimiz şehir dişi seyahatlerinde de yanımızda götürdük şuan üç yaşında ama yatak oldukça yeni tavsiye ederim cok saglam