sagyanak kızlar merhaba ilk gebeliğim 39. haftamız doldu açılmam yok sancım yok sadece yalancı kasılmalarım oluyor ara ara karnım sertleşiyor o kadar. yani normal bekliyoruz tabi ki ama suni sancıya mecbur kalırım diye korkuyorum. böyle hiç belirtisi olmadan doğum başlayan oldu mu? mutlaka olmuştur ağrı gelince nasıl anlayacağız?
2022bebeki sagyanak Sancım çok çok düşüktü doğum sancisi bile denmez. Açıklıgim bir parmak kadardi suni sanci ile dogumu baslattik 39+3 te oldu doğumum. Acilma icin bol hareket, pilates,spor , ananas ,hurma yedim ben
Anne980 sagyanak bende şuan 39 haftamdayım arada yalancı sancılar gelip gidiyor hiç açılmam yok . Deprem bölgesinde yaşıyoruz zaten ekstra stres var. Doktorum 1 Marta kadar gelmezse suni sancıyla doğumu başlatmak için yatış vericek.
faffabayy sagyanak İlk hamileliğimde bende 40. Haftada doğum yaptım dediğiniz gibi hiç bir şey hissetmedim belirti olarak. 40. Hafta kontrolünde 2 cm açılma var dedi ondan sonra hafif adet sancısı gibi sancılarım oldu akşama doğru düzenli sancılar başladı. 10 dakikada bir gibi Doğum sancısını diğer sancılardan ayırmanın en kolay yolu düzenli olup olmaması ona dikkat ederseniz anlarsınız❤️ Rabbim hayırlısını nasip etsin
2022bebeki sagyanak Neden korkuyorsunuz herkesin hikayesi aci eşiği farklıdır. Doğumum farkli sebeplerden zordu bebek beklenenden iriydi ve kanala ters kafadan girmişti. Suni sanci hiç korkulacak bir durum yok beni o zorlamadi
sagyanak Anne980 aynı durumdayım ben de, Rabbim kolaylıkla yapmanızı nasip etsin inşallah. bu arada bir şeye ihtiyacınız var mı?
sagyanak 2022bebeki bilmiyorum doğal yollardan başlasın istiyorum hiç açıklığımın olmaması da korkutuyor genelde 2-3 cm de olsa açılıyor çoğu sancıdan önce 😞
Anne980 sagyanak çok teşekkür ederim duaya ihtiyacım var bugün kontrole gittim doktor bebeğin başı kanala girmemiş suyun fazla olduğu için 40+0 da da girmeyebilir dedi sezeryan olabilirsin dedi biraz moralim bozuldu.
Arzubal sagyanak benim de yarın 40 hafta olacak doktor çağırdı bi karar ver suni sancı mı sezeryan mı diye napsam bilmiyorum hep kendi sancım gelir diye bekledim birazcık da olsa gelse suni sancıya razıyım ama o beni çok korkutuyor
Yeknese sagyanak suni sancı ile açılma daha çabuk ilerliyor korkmayin, ben suni sancı ile doğurdum 0 sancı ve açılma ile
sagyanak 2022bebeki bilemiyorum çok daha kötü çekiyorsun acıyı diyorlar korkuyorum açıkçası hiç açılmam yoksa olmazsa suni sancı almayı düşünmüyorum
Babykalamar Canim bende 39 um 35 den beri nst de sancilarim duzenli 80/100 arasi 38 de cati muaynemde 3 cm acikligim vardi hala dogurmadim. Yani sanci ciksa aciklik olsada bazilari ertesi gun doguruyor bazilari 1 hafta on gunu buluyor🥴🥴 misal Ben hala dogurmadim hic agrim sizim yok sadece acikligim var ve bebegim hala kanalda degilmis kanala girse hemen dogurur musum
sagyanak faffabayy ay inşallah normal istediğim için her şeyi ona göre planladım hep bunun için çabaladım spor egzersiz.. inşallah vakti zamanı geldiğinde doğal alışında müdahalesiz gelir bebetom 🙏🏻💙
sagyanak Anne980 sağlıkla gelsinler onların sağlığından önemli değil ayrıca belli olmaz kanala girdirme hareketleri var bol bol yap, ben de yapıyorum merdivenlerden buzla kuvvetli bile iniyorum her gün de yapacağım ama her şeyi yaptığımız halde o bu şekilde doğmak istiyorsa yapacak bir şey yok bir hayır vardır diye düşün 💙🙏🏻
Arzubal sagyanak ki ben de hep hamileliğim boyunca hareketliydim çalıştım evde boş olduğumda hiç durmadım yürüyüş yaptım her gün ama nasip suni sancı Allah var ben de istemiyorum çünkü herkes çok zor diyor biraz da olsa kendi açılmamız olsa
sagyanak 2022bebeki işte eğer hiç açılma yoksa suniyle ilerlemiyor biraz açıklık ve sancı varsa tetikliyor oluyor..
sagyanak Arzubal eğer suyunda gelişiminde problem yoksa bekleyin 42’ye kadar yolu var her gün kontrole girmem gerekse de ben beklemek istiyorum biraz da genetik sanırım annem hep 40’dan sonra doğum yapmış.. doktor çok uzak bana 2 saat ama göze alıp kendisinin gelmesini bekleyeceğim her gün o yolu gitsem de