Elifasell Kenanizm18 maşallah size rabbim inş her anınızı böyle kolay gerçekleştirmeyi nasip etsin darısı bizlerin ve bebişlerimizin başına inş 👏👏🤲🤲🤲🤲
Elifasell Kenanizm18 inş ben hikayenizi okurken cok heycanlandım oglusum bıle ıcımde kıpır kıpır oldu oda oyle kolay olsun istiyo heralde 😂😂😂☺️☺️☺️
Sirvanaydiner Kenanizm18 ancak bu kadae güzel anlatılabilirdi bi doğum hikayesi.. Gerçekten tuhaf oldum 🙈 Allah sağlıklı büyümesini nasip etsin🌸
SerpilIsaErden Kenanizm18 canım.gözün aydın olsun RABBİM EVLADINIZI SİZE BAĞIŞLASIN NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN🙏🏼❤️💙
Kuslokumu Kenanizm18 Gözün aydın canımmm🧿 Allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah💙 Nasıl güzel dile getirmişsin maşallah. Allah isteyen herkeslere tattırsın o duyguyu
Azramm Benimki Kuslokumu benimkide cok az kaldi bu bi kac gune kucagimizi alirizz ins dualarinizi bekliyorum kizlar simdiden tsk
Hdamla Kenanizm18 maşallah 😍 39günüm var şu an ve benim de oğlum olacak Allah’ın izniyle 😇 içimi rahatlattınız Allah razı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 😇😇
Bushra21 Kenanizm18 allah bağışlasın hayırlı olsun gözümüz aydın ne güzel anlatmışsınız soluksuz okudum