Hemdemmm Nasıl geçirmişler ? Anneme de babannemden geçmiş köyden gezmeye gelmişti, ama anneme geçmiş bende 37+3 üz annem bakmaya gelecek bana başka kimse gelmicek var mı çevrenizde nasıl geçer acaba ? Losyon krem kullanıyorlar diye biliyorum
Seval75 Hemdemmm Benimde annemler geçirdi 3 ay çektiler her gün yattığı nevresim yorgan yüzü yastık yüzü hepsini en az 60 derecede yıkıyordu ne ilaçlar ne kremler ne karışımlar kullandılar geçmedi beyaz sirke biraz kaşıntılarını azaltıyordu kükürt sabunu ile yıkanıyorlardı kullandığı herşeyi sürekli yıkıyorlar tarağına kadar koltuk yüzlerini bile her gün sirkeli su ile sildi yastıklarının kaldırdı doktorda kullanmadığı şeyleri poşete koyup kaldırmasını söyledi wilkonson pomad diye bir krem var çoğu kişide ise yarıyormus 3 gün kullanıyorsun kıyafetlerini degistirmiyorsun bilgi verirler zaten Allah’ın izniyle geçer inşallah bizimkiler özele gitti doktor kontrolünde bitirdiler doktor kendi karışım yapmıştı sürekli kontrole çağırıp bir cihazla her yerine bakıyordu
hilalmami Hemdemmm vazelinli kükürtlü bir karışım var eczanede özel hazırlanıyor. çok etkili ben 1 yıl önce geçirdim bu ilaç sayesinde geçti 3 gün boyunca sürüyosun 3 günün sonunda yıkanıp herşeyi yıka evi güzelce havalandır geçiyo