Minigim38 Papatyam38 4 ay önce yaptım Akif Yılmaz’a çok memnun kaldım hemşireler falan çok ilgiliydi her anımda sorular sorup cevap almıştım ilk dogumumdu çok acemiydim doğuma girene kadar hemşireler ile sohbet etmiştim😊😊
Yazmelegi_ Papatyam38 harika göçere gidiyordu o ben bir kere medicale gittim bir kere de oraya medical daha iyi geldi bana o yüzden sevmedim yani doktorum daha çok ilgilendi
Papatyam38 Minigim38 Teşekkür ederim cevabınız için normal mi sezeryan mi oldunuz acaba. Benim doktorum Erşad bey benimde ilk doğumum olacak normal istediğim için 5 martta suni sancı deneyecek süreci bilmediğim icin biraz tedirginim açıkçası 😊
Minigim38 Papatyam38 Sezaryen oldum canım ben hala da Akif hocaya mesaj attığımda cevap verir ben memnun kaldım tüm personellerden
Papatyam38 Minigim38 Akif beyi bende duymuştum bir yakınımız 2. Doğumu yapacak kendisinde bende doktorumdan memnunum ama işte hastane odası, hemşireler şartlar nasıl merak ediyorum bazen olumsuz yorumlara denk geliyorum 😊
Papatyam38 Yarensezer bende memnunum özellikle doktorumdan 10 günüm kaldı normal istedigim için suni sancı deniycez ilk doğum olacak süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum 😊
Papatyam38 Allahkahretmesin1 inşallah bende memnun kalırım suni sancı verilecek, ilk doğum olacak bilmeyince süreç nasıl olacak çok merak ediyorum 😊