Aysegul_3838 Kızlar Martin 3 üne ultrason randevusu aldım tam 12 haftalık oluyorum cinsiyet belli olur mu acaba
Tubatgn Aysegul_3838 Ben 2li tarama ultrasonunda öğrendim canım Bebeğin gösterir ve doktorun emin olursa öğrenirsin
LeylaNil92 Aysegul_3838 Devlette genelde cinsiyeti 12. Hafta da söylemiyorlar. Doktor bakmiyorum bile demisti. Ben 16. Haftamda öğrenmiştim o yüzden.
birevlatsahibi Aysegul_3838 12 de tahmin yapan doktorlar var ama en doğrusu 16. İkisini de 16 da öğrendim ben
yanlisanlamaama Aysegul_3838 ben ikilide öğrenmiştim doktor kesin konuşmadı ama büyük ihtimalle kız demişti kesinleşti kız olduğu 🌸🧿
Aysegul_3838 Tubatgn İnşallah abla İnşallah gösterir bide devlete gidiyorum oradaki doktorlar söylemiyorlar
Aysegul_3838 LeylaNil92 biliyorum az çok tahmin ettim ama doktorun iyisine denk gelirsen bide bebiş gösterirse söylüyorlarmış ilk oğlumu 11 haftalıkken öğrenmiştim devlet hastanesinde
Aysegul_3838 birevlatsahibi zaten ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum günüm geldiğinde o zaman net öğrenirim ama iki oğlum olduğu için buda 3. Bebek insan merak ediyor
Mervvvever Aysegul_3838 kıza benziyor ama değişebilir dedi sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok devlette söylemiyor diye algı olduğu için yazdım özel yada devlet fark etmiyor doktorunuzun iyi olması önemi
Aysegul_3838 Mervvvever evet biliyorum iki oğlumu da devlette doğum yaptığım için muayenelere de oraya gittiğim için biliyorum doktorum iyi ama ikili test için başka doktora Randevu verdiler o yüzden sordum
Seval2468 Aysegul_3838 ben 12 +5 im hatta ultrasona göre 13+5 gözüktü ama bebeğim o kadar hareketliydiki ense kalınlığını bile zor olctu doktor cinsiyet göremedi az önce geldim doktordan . Pozisyon olsaydı söylerdim dedi
Aysegul_3838 Mervvvever yok yapılıyor ama muayene olduğum doktor yapmıyor başka bı doktora yönlendirdi