Tubitoo Allahım sonunda bende yazabildim 🙏🏻 Bu sabah 8.30 da yatış yaptık. 9.40 da kızım dünyaya gelmiş 😍 çok korkarak girmiştim ve aklıma gelen başıma geldi 😢 anesteziden sonra panik yapmışım ve sakinleştirici verip beni uyutup bebişi almışlar 😳 Uyandığımda bitmişti herşey ve beni odaya çıkarıyorlardı sonrasında kızımı getirdiler o nasıl ağlamak o nasıl ses 🤦🏼♀️ Koynumda sustu tabii 🙏🏻 İyi ki epidural istemişim kesinlikle tavsiye ederim. Çok ağrılı bi süreç geçiriyorum epidural ilacı 3-4 saatte bir istiyorum. Genelde uyuşuk olduğum için sondayı çıkarırken bişi hissetmedim ama ayağa kalkışım çok zordu 😔 Emzirmek ayrı acı ama çok şükür emiyor 🙏🏻 Gerçekten bu kadar acıyacağını düşünmemiştim ağrı eşiğim çok düşük sanırım😔 Hepsi 2 güne geçecekmiş inşallah 🙏🏻 sorunuz varsa alabilirim 👍🏻
Ademinannesi Tubitoo bende 01.11.2018 yani dun dogum yaptim saat 17.00 da.gece 1de yurumeye basladim.bu benim 2.dogumum.ilki cok zordu bu cok sukur hemen ayaklandim.bu arada sezeryan oldum canim
Tubabora Tubitoo bende 17 haftalık hamileyim ikinci bebeğim ilki epidural ama bunda korkuyorum ilkinde çok paniktim Benide uyuttular bında korkuyorum genel mi alan diyorum bilemedim çok mu ağrın oldu
Zeynozeyyo Devlet mi özeldemimdoğum yaptn cnm rabbim sifa versin hayırlı evlat eylesin işallh 🙏 genel anestiezi aldn sanırım
Tubitoo Zeynozeyyo amin inşallah cümlemize özelde oldum sakinleştiriciyle bayılttık dediler bilemedim ki😆
Tubitoo Ademinannesi maşallah ne güzel ben epidural aldıkça uyuştum çok zor oldu epidurali kesince rahatladım ama gerçekten değişik bi acı 😔
Tubitoo Tubabora genele dönüyor zaten akışına bırak bence epidural belde katater olması omzuna bağlanıyo ucu iğneyle ağrı kesiciyi oradan yapıyorlar ve belden aşağın uyuşuyo ağrıyı az hissediyorsun ama ayaklanman gecikiyo.