Minnak59 zeynepmom34 Son 5 günümüz 40 ımıza ama gelmeye hiç niyeti yok benim oğlanın ne yapıyor orda daha çok merak ediyorum 😄👣
Ayse_4421 zeynepmom34 31+6 58 gün kaldı bel ağrılarım çok fazla bide depremden sonra pikolojimiz çok bozuldu korkularım dahada fazla arttı
pinarmina Ayse_4421 aynıymışız benmde NurTati yaa aynıymışız 🥰 Bende öyle inşallah sağ salim kavuşalım bebişlerimize♥️🤲🏻
Bhr4117 Sevvl benimde 2.sezeryan b ki aksilik olmazsa 39 dediler o yüzden demek ki herkesin farklı oluyor🙂
Sevvl gul12320 hiç korkmuyorum canım niye korkayım ki he normal he sezeryan iki doğumda bana göre aynı ınsanın düşünceleri yapıları Farklı sadece herkes herseyı kaldıramıyor 🌺
Aysegul_vrl97 zeynepmom34 37+2 haftadayım ne zaman gelir bilmiyorum ama son ay çok can acıtıcı onu öğrenmiş oldum
Gamzee23 zeynepmom34 son 66 gün belimin bu kadar ağrıması normal mi bilmiyorum ama aşırı ağrı var ve bu halde evi temizlemeye kıyafetleri yıkayıp ütülemeye çalışıyorum Rabbim tüm annelere yardım etsin inşallah 🤲♥️
Melisssss0202 Yagmurum_herseyim 32 hafta normali ama bebek önden gidiyor normal doğum 15 Nisan.. Doktorumla tarih seçtik sezeryan olacak oda 4 Nisan oluyor
gul12320 Sevvl Valla en güzelini sen yapıyorsun korkmayarak ben çok korkuyorum ama en önemlisi sağlıkla kucağımıza almak 🙏😍