Sengul-9798 Canlar erkek isim onerisinde bulunur musun kayın peder Hamza düşünüyor Muş bende olmadı iki isim koyarım dedim 🙈
Aselhumaninannesi Sengul-9798 Hamza ismi güzel ama yanına sakın bir isim olması lazım hamzalar sert oluyor kendi kardeşim ve çevremden gördüğüm ☺️
AzraFarah Sengul-9798 bizimde Hamza olacak galiba başına da kayınbabamin adı Mehmet olacak. Mehmet Hamza. Bir arkadaş Hamzalar sert olur demiş, kayınbabam da sinirli biri nasıl olur acaba
hulyaakgn34- Kuzenim koydu oğluna hamza ismini bu aralar çok duyuyorum bence böyle anlamı güzel olan eski çağa dayanan isimler çok daha hoş
Aselhumaninannesi Sengul-9798 valla hangi isimler sakin bilmiyorum ki inanirmisiniz ama sizin için bakarım Bu videoya bakın isterseniz burda isimleri açıklamış hatta yorumlardada bazı isimlerin açıklamasını yapmış
Sengul-9798 Eessmmaa attıkların soy isim le gayet uyumlu ama ben başına hamzayi istemiyorum farklı bir isim olsun ikincisi Hamza olsun istiyorum
AzraFarah Sengul-9798 farkındayim hiç uygun olmuyor eşimde bunun farkında ama hiç bana fikrimi sormuyor soruyor seninde rızan olsun diyor ama dediğini onaylatmaya çalışıyor. Bana kalsa ya Mehmet Ali yada Emir Hamza istiyorum artık nasip
Sengul-9798 AzraFarah sakin yanlış anlama söylediğimi bende senin le aynı durumdayım Hamza demiş babası oda illa Hamza olacak diyor
AzraFarah Sengul-9798 yok canım yanlış anlamıyorum,ama bise demiyorum ben, kızımın adını ben koydum sayılır o sesini çıkarmadı,bunda da onun hevesini kırmak istemiyorum, bakalım