Nklciliss1 32 haftalık hamileyim Mersinde yaşıyorum. Depremden dolayı aşırı stresliyim düşünmediğim şey yok. Evim 12. Katta başka ev bulamıyorum şuan taşınmak için. Strasten doğum olacak diye çok korkuyorum daha her şeyi paketli duruyo hiçbir hazırlığımda yok
Sevvl Nklciliss1 canım sağolsun hazırlığın olmasın canım o en kolayı sıkma canını bebegın saflıkla gelsınde❤️
Sevilayms Nklciliss1 Allah yardımcın olsun canım cok zor biliyorum ama bebeğin için biraz sakin kalmaya calıs. Hiç bir sey dört dörtlük olmasada olur sağlık olsun 🙏🏻 Bir akrabanız büyüğünüz yok mu acaba ev bulana kadar yanlarında kalabılecegınız o surecte belki bebeğin esyaları için size yardımcı olurlar en azından bir çanta eşyasını yıkayıp toplarsın
Nklciliss1 Sevilayms bizim iskenderundan depremzede akrabalarımız hepsi mersine geldi yarısı bende kaldı 10 gün yarısı aynı apartmanda görümcem var onda kaldılar . Şimdi onlara ev bulduk taşındılar. Ben evde tekim yardımcı olmalarını değil de kendimi rahatlatmak istiyorum sadece. Sürekli avizem sallnıyor.