Esved beniminikuzum08 doktorum kıza benziyor dedi ama kesin demedi cumartesi randevum var kesinleşir diye düşünüyorum 🙈☺️ sizin belli mi😍
beniminikuzum08 Esved 14. Ve 16. Haftalarda gittim muayneye ikisindede kıza benziyor dediler tamda göstermiyor bebek en son bağdaş kurmuştu popo altından ve yandan bakıp kız dedi ama kesin defil tabi ☺️
songulbyzklnc9397 asel_asl merhaba🌸13. Haftamdayım dr %75 ihtimal ile erkek dedi ama net olmadığını da söyledi bir ay sonra biz de tekrardan gidicez umarım hayırlı haberler alırsınız 🙏🏼
asel_asl songulbyzklnc9397 teşekkür ediyorum sağlıklı olsun da Allahtan başka bişey istemiyorum ❤️ Allah hepimize hayırlı evlatlar versin🤲🏻 En azından sizin doktorunuz bi tahminde bulunmuş 😅
asel_asl songulbyzklnc9397 bebeğim sanki 1 haftadır hiç hareket etmemiş. 11. Haftada kontrole gittiğimde eli kulağındaydı 12. Haftada sonucu öğrenmeye gittiğimde tekrar baktık hâlâ eli kulağındaydı 😅 bu da aklımı karıştırdı biraz doktor sağlıklı dedi ama neden hareket etmemiş ki
esylmz Yaaa burayı okumam kötü olduu ben haftada bir meyveleri öğrenmek bana sürpriz oluyordu keşke girmeseydim buraya 😀 (şuan patates 🥔)