Aselzerya 18 haftalık olduk kontrole gittim bacakları kapalı böyle olanlar genelde kız mı oluyor tersi olan var mı erkek hemen gösterir diyorlar
Mervvvever Aselzerya erkekde olabilir arkadaşın çok geç gösterdi ve erkekti kulaktan duymalara çok inanmayın
cauuv1 Aselzerya benim erkek o haftada anca kendini göstermisti 3 kez gittim hep bacakları kapalıydı saklıyodu oglum oluyor sizin de hiç belli olmaz 🥰
Maya2022 Aselzerya canım benimki erkek ama doktora her gittiğimizde oturuyor poposunun üstüne gostermiyor doktor cikolata ve kola iç dedi ictim yedim 15 dakka sonra tekrar baktı bacaklarini acmisti bir sonrakinde onu dene istersen
Aselzerya Mervvvever valla merak yoksa evlat çok farketmiyor da 2 kızım var genelde göstermeyen kızdır diyorlar
Mervvvever Aselzerya evet bende baya merak ediyorum 12. Hafta da kiza benziyor dedi ama değişebilir dedi merakla bekliyorum sağlıkla gelsinlerde önemli olan o da😅☺️
Aselzerya cauuv1 sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲 inşaallah bnmkinde öyledir dediğim gibi 2 kızım var bu defa erkek de tatmak isterim ne yalan soyliyim
Aselzerya Mervvvever çok erken genelde değişiyor olma ihtimali yüksek diyorlar da hiç o kadar erken öğrenmedim ben genelde 16 haftada söylüyordu doktrm bu defa 18 olduk hala göstermiyor
Gzemgcmen @Aselzerya hayır benim de hiç göstermedi hep sırtını dönüyordu kapatıyordu biz de kız zannetmiştik ama erkek💙
Aselzerya Gzemgcmen bizde de o danstan olsun bu defa 2 kızım var yine olursa bin şükür de bu defa erkek ten yana gönlüm sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲
cauuv1 Aselzerya amin insallah tesekkürler sizin de gönlünüzden geçen olur umarım saglıkla gelsinler 🙏
Mervvvever Aselzerya kemik yapısından tahminde bulunuyorlar bide doktorun tecrübesi de önemli elbette değişme ihtimali de var doktorum kesin kız demedi zaten 😅
Aselzerya Maya2022 2 hafta sonra gidicem tekrar dediğinizi yaparm inşaallah bu defa da çikolata yedim öyle gittim de etki etmedi
Deletedmom_116 Aselzerya Hic alakası olmuyo Valla Gösterip gsotermemeyle benimkide zorla 18 de gösterdi ama nasipse oğluşum olcak
Maya2022 Aselzerya doktorun bana soyledigine göre şöyle söyleyeyim kola içtiğin zaman çocuk hareketlerini fazla ediyo dedi inşallah öğrenirsin canım
mylittlebabym Benimkide geç gösterdi kız ama dah beyni gelişmemiş çocuk utanıp mı göstermeyecek kız olduğu için yani bunlar şehir efsanesi 😂🙈