17papatya Kızlar son adet tarihine göre 5+2 olduk en son cuma günü kan vermiştim 497 çıkmıştı yani bugün 2000 3000 arası bisey çıkması gerekiyo doktor karnimdan baktı kese gözükmedi kan verdim tekrardan bekliyorum sizce gözükmesi gerekiyo mu kesin
mrvsrcn 17papatya kuzum ben tam 5 haftalikken gittim beta 4 bindi karindan gördü keseyi belki bi kaç güne görünür sizinde
Lazistan Bazen bazılarında ilk olarak kese karından gözükmüyor vajinal ultrasondan gözüküyor benim öyle olmuştu
Anneyim84 Benimde 5 haftalıkken gördü ultrason ile keseyi göremezsek alttan bakarız demişti doktorum gerek kalmadı ama . Sana alttan bakmadımı?
acilicigkofte Benim de 5 haftalıkken kese gözükmedi kuzum 6 haftalıkken kese gözüktü bebek gözükmedi 8. Haftamda bebişimi de gördüm bazılarında geç gözükebiliyormuş
Elisanne 17papatya Stres yapmayın benim 8. Haftada hem bebek hem kese gözüktü geç döllenme olabilir. Hatta kan vermeye giderken aile hekimim 7. Haftadan sonra git netleşsin demişti.
acilicigkofte 17papatya ferah tut kuzum içini doktorum bana gözükmüyor deyince kendi kendimi yedim hayırlısıyla gözükür inşallah sıkma canını sakın 🌺❤️🫶🏻
1anne2bebek__ 17papatya geç döllenme de olabilir kuzum stres yapma. Doktorlar genelde 6. Hafta kese 7. Hafta da bebek görünür diyorlar kimi daha geç görünüyor. İnşallah göreceksin 🤲
Bebikkcik 17papatya ben devlete gittiğimde 3 haftalıktı usg bakarsam kese gözükmez dedi alttan baktı ve gördü keseyi 2 hafta sonra da kalp atışını duymuştum