Normal muane icin gittim doktorum bi ay tatile cikmis bizde orda bos bos iki saat bekledik sora dedim buraya kadar gelmişim muane olmadan gitmem durumunu cok merak ediyorum cunku suyu azalmismi acilmam varmi fln neyse acilden giris yaptim dedim gunum gecmis hemde belim kasiklarim fln agriyo halbuki hicbiyerim agrimiyo😅neyse sizlandim biraz once alttan muane etti dedi aciklik yok ben dedim ben 4 santim aciklik bekliyodum nasil yok dun sabahin 7sinde kalktim dus aldim kuran okudum o kadar hareket yaptim dustada scuat fln yaptim yuruyus yaptim o kadar dedi yok nst ye koydu ilkde sanci cikmadi sonra cikmaya basladi hatta düzene bile giriyodu biraz daha beklesem cikardi nst den bidaha mune etti bi saat gecmemisti dedi 2 santim aciklik var ultrasona gonderdi suyu fln normal dedi geri geldim dediler 41 haftan dolmamis istersen yatis yaparjm ama suni vermem dedi ben dedim yok eve gitmek istiyorum sanci olursa gelirim oyle imzayla ciktim geldim eve gene bussuru hareket fln yaptim yutuptan aksam yattim biraz agti vardi ama geciyodu gece sanki yazin ortasindayim sicak basiyodu hep uyaniyodum gelip gitti ama gene bisey yok iste cumaya kadar bekliycem gelmesse cuma yatis yaparlar belki belkide yapmazlar haftasonuna denk geliyo bilmiyorum ama cuma gitcem gene