Senaecrin https://imgyukle.com/i/QxY4PR Ben pek anlayamıyorum ama burda 4 haftalıktı bilen var ise söyleyebilir mi ❣️
Mustafayigitvebeytugannesi Senaecrin canım resim açılmadı. Açılsa bir tahmin yapardım 🥰 Ama keseden olan tahmin bazen yaniltabiliyor en iyi cinsiyet için 10 haftadan sonrası olması gerek ❤️
Tusemciiim 4 haftalık kan pıhtısından cinsiyeti oluşmamış kalbi daha atmayan bir minikten kim nasıl tahmin yapsın ben anlamıyorum zamanı gelince zaten doktor söylüyor 🥴
Senaecrin Tusemciiim Ben cinsiyet tahmini yapılsın demedim zaten keseden anlayanlar var bu haftalarda cinsiyetin öğrenilmesinin mümkün olmadığını bende biliyorum 😏
gizem3435 Senaecrin kese şekli tamamen doktorun ultrasonla bakarken karnınıza bastırmasıyla alakalı. Çok bastırırsa oval şeklini alıyor mesela. Gerçeklik payı yok kese şekline göre cinsiyet tahmininin..
Senaecrin Mustafayigitvebeytugannesi Bu şekilde üsluplu olmak çok mu zor ya gerçekten çok teşekkür ederim umarım burda ki hatsiz insanlara örnek olursunuz ben de müneccim şeyi yiyip söyleyin dememiştim halbu ki sadece tahmin istemiştim 🙏
Senaecrin @“Zeyneparsln”#p26416300 Form da hiç arama yapmayı denediniz mi yani bir sürü bu şekilde açılan postlar var hayır bişeyleri kusmanız bana mı denk geldi
iamdamlasanlii @“Tusemciiim”#p26416372 ne olursa olsun verdiğini cevaplar çok sert ve dalga geçer gibi,bilmiyor olabilir bunu düzgünce kalp kırmadan yazabilirsiniz,saçma geliyorsa zaten yorum yapıp bu şekilde konuşmanıza hiç gerek yok
Mustafayigitvebeytugannesi Senaecrin aaa gerçekten neden böyle kırıcı bir yorum yapmışlar anlamış değilim yeni fark ettim canım üstelik yeni hamile bir bayana böyle şeyler söylenmesi ne kadar doğru acaba. Boşver canım kalpleri kötüleşmis sanırım onların. Çok yanlış. Ben normalde cinsiyet tahmini yapıyorum resmi geri yüklersen bakarım 🌺 sen onlari takma. 🤗
Senaecrin Mustafayigitvebeytugannesi Çok teşekkür ederim canım böylesiniz anlayışlı insanların varoluşunu görmek çok mutlu ediyor 🙏🙏
Mustafayigitvebeytugannesi Senaecrin teşekkür ederim sen baskalarini takma bebisine odaklan daha yeni hamilesin sıkma canını şuan için erkek ama ilerleyen zamanlarda kesen ve bebiş değişebilir canım 😊 10 haftadan sonra tekrar sorarsan söylerim ❤️🌺