duygusakalli Merhaba yeni anne olacak anne adayları :) Benim sürecim çok kaygılı geçiyor öğretmen olduğum için de olabilir. Sağlıklı olacak mı herhangi bir problemle karşılaşır mıyım gibi sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz ve üstesinden nasıl geliyorsunuz
Tgcgkhn duygusakalli her hafta doktora gidesim geliyor haftaya salı gidicem ama Cumartesi bile gidesim var o kaygı hiç geçmiyor kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sadece 🥹
Hilal2901 duygusakalli sağlıklıysa yaşayacak ömrü varsa sen ne yaparsan yap onu n sağlığını zaten bozamazsın 🫶 allaha emanet et her an çok kıymetli
Pnr60 duygusakalli Merhaba meslektaşım 🥰 bence tamamen annelik içgüdüsü ufak ufak yükleniyor bizlere :) 5 haftalıkken öğrendim hamileliğimi şu an 36 cı haftama geldim bir an bile bunları düşünmeden vaktim geçmiyor :) gözüm görünce rahatlıyacağım anca sanırım
Dmlclk duygusakalli bende hemşireyim ama maalesef bendede oluyor aynı şey acaba sağlıklı ilerleyecek mi vs diye ama sonra kendi kendime diyorum kader kısmet Allah bilir o yüzden fazla düşünmemeye çalış
Novamomy duygusakalli ben hemşire olduğum halde bu süreçleri bildiğim halde sıfırım siz düşünün 🤦🏻♀️sürekli evham,korku iyi mi bi şey mi oldu diye içim içimi yiyor ama dua etmekten başka çaremiz yok bütün kuzucuklar Allah’a emanet 🙏🏻