Selamlar. Ben yatak olarak 2 tane kiwi zoody park yatak aldım. İçlerine ekstra iç yatak aldım. Bir de babynest aldım. 2 şer tane. İlk doğumumdan sonra en çok kullandığım şey babynest oldu diyebilirim . Özellikle ilk 6 ay çocuğu her yere onla taşımıştım aşırı kolaylık oluyor. Hem de yüksek olduğu için reflü yatağı gibi çocuk ta rahat ediyor. Bebek arabası ABC Dedign zoom modeli. Önlü arkalı ya da birbirine bakabiliyor. Aynı zamanda pusetleri de var. Ekstra aparat ve puset alabiliyorsunuz. Karaca Home’dan yatak takımları aldım. Nevresim- Pike seti ve yorgan takımı. Lansinoh biberon aldım 4 tane , avent emzik, diamond mama 2li süt sağma makinesi ( bence kesinlikle ikili alınmalı ), korbell ve yedek poşetler ( özellikle sürekli bez atacağımız düşünülürse en çok kullanacağımız şey olacak diyebilirim. İlk oğlumda evde 2 tane vardı 🤣 sonradan satmıştım. küvet, banyo seti, şampuan ( ecowell aldım ) kundak havlu, 6 takım 0-1 ay hastane çıkışı. Full takım olarak almadım çünkü ilk gebeliğimden kalan bir sürü battaniyem vardı. Alt üst takım ve body şeklinde. Diğerleri 3 ay aldım. Birkaç ayakkabı , çorap, ağız mendili ( üçgen önlük tarzında ) Müslin battaniye 2 şer tane , 2 tane puffy battaniye. Oğlumdan kalan yaklaşık 6-7 battaniye daha var 🤣 Tarak seti, tırnak bakım seti, pişik kremi , bez- ıslak mendil ( sleepy ) bir miktar oyuncak, dolap içi düzenleyiciler , valiz içi düzenleyiciler, kendime pijama takımı. Bebek deterjanı, biberon emzik deterjanı. Oyun halısı. Anne bebek çantası. Fisher Price’ın linkimals serisi var. Birkaç tane onlardan aldım. Ufak tefek şeyler kaldı. Bir de dolap almak niyetim var bakalım. Atabilirsem bir kısmının görselini de atacağım. Kendinize olmazsa olmaz depend külotlardan alın. Göğüs kalkanı ve gümüş kapaklardan , lansinoh göğüs ucı kremi ve göğüs pedi bunlar kesin ama kessiiiin olmalı çantanızda. Başka da birşey yoktu herhalde. Ya da aklıma gelirse yazarım 😁😁😁